itsmertkadir
80+
- Reaksiyon skoru
- 133
enpara çıkartabilirsin havale eft den falan ücret kesmiyor fakat 18 yaş altı çıkıyor mu veli izni ile bilmiyorum.
Çıksa onu alicaktimda 18 istioenpara çıkartabilirsin havale eft den falan ücret kesmiyor fakat 18 yaş altı çıkıyor mu veli izni ile bilmiyorum.
Herhangi bir kısıtlaması oluyor muYapılmıyor hocam ben yapamiyodum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genç kart değil hocam banka kartı lazım staj için alacağım diyeceksin velinle gidip
18 yas altı enpara olmuyor 18 yas veli izinli bildiğin yer nere aidat transfer falan sıkıntı olmayanZiraat önermiyorum mobil bankacılık 18 yaş altı kullanamıyorsun en para öneririm aidat ve para transferlerinde ücret alınmıyor garanti ve iş bankasının genç kartlarına da bakabilirsin garanti bankasından maaş almıyorsan para transferinde ücret ödersin
her firma yanında veli varsa otomatik veriyorHocam ziraat bankası veli izini ile veriyor diye biliyorum çünkü ben staj yaptığım dönemde almıştım.
18 yaş altında mobil bankacılık coğu bankada yok ve bildiğim kadarıyla enpara da 18 yaş altına kart vermiyor ne kadar doğru biliyorum bilmiyorum amaZiraat önermiyorum mobil bankacılık 18 yaş altı kullanamıyorsun en para öneririm aidat ve para transferlerinde ücret alınmıyor garanti ve iş bankasının genç kartlarına da bakabilirsin garanti bankasından maaş almıyorsan para transferinde ücret ödersin
O kadarını hatırlamıyorum hocamÇıksa onu alicaktimda 18 istio
Herhangi bir kısıtlaması oluyor mu
Vakifbank ve Isbankasinda kararsız kaldım sence hangisi staj parası falan yatıcak hangisi daha avantajlı?her firma yanında veli varsa otomatik veriyor
benim tavsiyemse kesinlikle vakıfbank gibi devlet bankalarından almanız şimdilik sistemleri çökmeyen tek bankalar kendileri
18 yaş altında mobil bankacılık coğu bankada yok ve bildiğim kadarıyla enpara da 18 yaş altına kart vermiyor ne kadar doğru biliyorum bilmiyorum ama
vakıf iş bankası tamamen kredi odaklı bir bankadır rahatsız edebilir kesinlikle vakıf yurt param oraya yatıyordu lisede herhangi bir sorun çıkmadı aslaVakifbank ve Isbankasinda kararsız kaldım sence hangisi staj parası falan yatıcak hangisi daha avantajlı?
Dijital bankacılık dediginiz nedir?vakıf iş bankası tamamen kredi odaklı bir bankadır rahatsız edebilir kesinlikle vakıf yurt param oraya yatıyordu lisede herhangi bir sorun çıkmadı asla
ama asla dijital bankacılık kullanamazsın hiçbir bankada 18 olana kadar bildiğim kadarıyla papara da falan anca dijital bankacılıkv ar
mobil uygulamadan giriş ve internet üzerinden giriş ama genede bankayla konuşun belki dijital için açabilirler veli izniyle,Dijital bankacılık dediginiz nedir?
paparada banka kartı sayılır .dpapara hocam müzik dinlemek istersin papara %50cashback film izlemek istersin netflix %50 cashback
Papara falan değil ya banka kartim olsun istiyorum çocuk kartı gibi dusunulmemek gibi.papara hocam müzik dinlemek istersin papara %50cashback film izlemek istersin netflix %50 cashback
paparada banka kartı sayılır .d
bonus varPapara falan değil ya banka kartim olsun istiyorum çocuk kartı gibi dusunulmemek gibi.