Neler Yeni

18 yaş altı en iyi en avantajlı banka hangisi

Xcafy

80+
17 yaşındayım. Ailem bana banka hesabı açacak. En iyi, avantajlı banka diye bir şey var mı? Güzel, sorunsuz diye bir banka içine. Her ay para yatacak düzenli. Hangi bankadan açayım?

Kredi kartından korkuyorum doğrusu banka kartı açmak istiyorum 17 yaşında olduğum için kısıtlamalar varmış ne gibi kısıtlamalar var?

Son düzenleme:

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
çok küçük paralarla avantaj sağlayabilir bazı bankalar ama ben olsam en iyi hizmet vereni ve atmsi çok olanı tercih ederdim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İş bankası. Her yerde ATM'si var hiç sıkıntı çekmezsin.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
ziraat ve iş bankası
Mesaj otomatik birleştirildi:

garantide olabilir bu 3 bankayı tercih et

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
17 yaşındayım. Ailem bana banka hesabı açacak. En iyi, avantajlı banka diye bir şey var mı? Güzel, sorunsuz diye bir banka içine. Her ay para yatacak düzenli. Hangi bankadan açayım?

Kredi kartından korkuyorum doğrusu banka kartı açmak istiyorum 17 yaşında olduğum için kısıtlamalar varmış ne gibi kısıtlamalar var?
17 yaşında ilk imza hesabı açmanı tavsiye ederim çeşitli yatırımlarda yapabilirsin hesabın üzerinden İş Bankası veriyor bu hizmeti detaylı araştır 17 yaşında ticaret ve borsa vb. şeyleri öğrenmek istiyorsan daha doğrusu parayı öğrenmek istiyorsan işine yarar.

Xcafy

80+

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Vakıf hariç hangisinden alırsan al. Hiç biri Vakıf kadar mağdur edemez.

Top Bottom