Pablo Emilio Escobar
80+ Bronze
Yaş 16 Kripto paralara merakım var küçük meblağlar ile yatırım yapmak istiyorum 18 Yaşında olmadığım için ne yapmam gerek?
Tek seçenek ailen ile konuş onların adına aç izinleri ile sonra küçük meblağlar ile yatır ama tavsiyem araştır iyice sonra sıkıntı yaşamaYaş 16 Kripto paralara merakım var küçük meblağlar ile yatırım yapmak istiyorum 18 Yaşında olmadığım için ne yapmam gerek?
Valla Aile adına açmaktansa yaptırmayayım daha iyi Hocam Sonra Thodex Vakası gibi bu durumda ugrasilmazailenin adına hesap açmaktan başka seçenek yok öyle yapıyorum kendimde
''Thodex vakası gibi'' Bu örneği verene kadar düzgün bir borsa araştır, örneğin binancetr, coinbase. Sonra kalk gel bunları söyle. Önüne gelen borsa kuruyor, piyasaya coin sürüyor. Kalkıp buralara üye olup yatırım yaparsan dediğin şeyler olur. Koyun gibi konuşmaktansa biraz araştır.Valla Aile adına açmaktansa yaptırmayayım daha iyi Hocam Sonra Thodex Vakası gibi bu durumda ugrasilmaz
Hocam İlk önce konuşma tarzınızı düzeltip öyle konuşun veyahut bilgi verin.''Thodex vakası gibi'' Bu örneği verene kadar düzgün bir borsa araştır, örneğin binancetr, coinbase. Sonra kalk gel bunları söyle. Önüne gelen borsa kuruyor, piyasaya coin sürüyor. Kalkıp buralara üye olup yatırım yaparsan dediğin şeyler olur. Koyun gibi konuşmaktansa biraz araştır.
Yapılır ama şifre işi falan dikkat etmeniz lazım çalınabilirYaş 16 Kripto paralara merakım var küçük meblağlar ile yatırım yapmak istiyorum 18 Yaşında olmadığım için ne yapmam gerek?