Neler Yeni

18 yaş altıyım nasıl hisse alabilirim

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Kadir
Arkadaşlar merhabalar başlıktan da dediğim gibi 18 yaş altıyım 2008 li 16 yaşındayım paramı gereksiz harcamak yerine artık birşeylere birikim yaptırmak istiyorum fakat 16 yaşındayım hiç bir banka kartım hesap kartım vs yok ne yapmamı tavsiye edersiniz veya öneriniz ne olur

Checkmate

80+ Silver
Arkadaşlar merhabalar başlıktan da dediğim gibi 18 yaş altıyım 2008 li 16 yaşındayım paramı gereksiz harcamak yerine artık birşeylere birikim yaptırmak istiyorum fakat 16 yaşındayım hiç bir banka kartım hesap kartım vs yok ne yapmamı tavsiye edersiniz veya öneriniz ne olur
18 yaşından büyük bir akrabandan veya birisinden rica et istediğin hisseyi alsın.

xpaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yasin KALAYCI
8 li 16 yaşındayım paramı gereksiz harcamak yerine artık birşeylere birikim yaptırmak istiyorum fakat 16 yaşındayım hiç bir banka kartım hesap kartım vs yok ne yapmamı tav
nasıl çözüm buldunuz hocam

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Göktuğ Demircan
olayın sadece hisseyse kripto değil ise gidiyorsun misal örnek iş bankası hesabı açıyorsun ilk imza diye geçiyor iş bankasının 18 yaş altı kartı

hesabi açarken gorevliye diyorsun ki yatırım hesabı da acar misiniz (ben kartı staj icin almıştım ordaki abla acalim dursun dedi oyuzden bende de yatırım hesabi var)

sonra zaten kart gelince icine para atıp istediğin şirketi vb. aratıp yatırım yapabiliyorsun biraz kurcalarsın sen

bu arada iş bankası yatırım için avantajli mı değil mi bilgim yok ama günün sonunda devletin bankası yani

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl çözüm buldunuz hocam
Seni buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

olayın sadece hisseyse kripto değil ise gidiyorsun misal örnek iş bankası hesabı açıyorsun ilk imza diye geçiyor iş bankasının 18 yaş altı kartı

hesabi açarken gorevliye diyorsun ki yatırım hesabı da acar misiniz (ben kartı staj icin almıştım ordaki abla acalim dursun dedi oyuzden bende de yatırım hesabi var)

sonra zaten kart gelince icine para atıp istediğin şirketi vb. aratıp yatırım yapabiliyorsun biraz kurcalarsın sen

bu arada iş bankası yatırım için avantajli mı değil mi bilgim yok ama günün sonunda devletin bankası yani
Teşekkürler

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Alkan Köroğlu
vakıfbanktan velin ile giderek kolay bi şekilde yatırım hesabı açtırabilirisin

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Tuğra
en kolayı midas indir oradan annenin kimlik kartıyla kayıt ol ve sonra direk alıma başlayabilirsiniz.

zaten işin içinde oldukça başka şeylerde yapacaksınız mesela ben annem ve babamdan bütün banka kartlarını aldım hepsinde hesap açtım gerekli oldugu yerde kullanıyorum.

%15 nakit , %45 altın(bist 30 ile aralarında değişiklik yapılabilir) , %40 bist30 YTD​

ve hisse alacağın zaman Taaaak diye bir anda tüm parayı basma kademeli şekilde al gün gün al YTD

Son düzenleme:
Top Bottom