Neler Yeni

18 yaşımdayım kendime kart çıkarmam lazım

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Bionluktan ödeme ve ibandan ibana para almam gerekiyor. Enpara önerdiler. Bilgi almak istiyorum. Bu işlemler nasıl oluyor veya hangi bankadan kart çıkarsam avantajlı olur?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Paparaya başvurabilirsiniz
papara banka değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bionluktan ödeme ve ibandan ibana para almam gerekiyor. Enpara önerdiler. Bilgi almak istiyorum. Bu işlemler nasıl oluyor veya hangi bankadan kart çıkarsam avantajlı olur?
Enpara alabilirsin.Havala eft gibi ücretler de ödemezsin.Bende bir kaç banka hesbaı var.Ancak ana banka olarak enpara duruyor.Ziraat,iş falan havale eft kesiyor.Enparada hiç para ödemezsin bankacılık işlemlerine.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
papara banka değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enpara alabilirsin.Havala eft gibi ücretler de ödemezsin.Bende bir kaç banka hesbaı var.Ancak ana banka olarak enpara duruyor.Ziraat,iş falan havale eft kesiyor.Enparada hiç para ödemezsin bankacılık işlemlerine.
Enpara için hesap açmam gerekmiyor değil mi? İnternetten direkt alabiliyorum. Ek bir şey var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
enpara için uygulamayı indirip randevu alın görevlileri dediğiniz adrese kadar gelip veriyor kartı ben gayet memnunum aşırı tavsiye ederim

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Enpara için hesap açmam gerekmiyor değil mi? İnternetten direkt alabiliyorum. Ek bir şey var mı?
Sitesinden başvur.Kartı kapına kadar getiriyorlar.Bir bankada hesabın olmuş olacak.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca

Green

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Furkan
Enpara, 3.5 4 senedir kullanıyorum bir eksisini görmedim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,173
İsim
Oğuz Oğuz
Enpara çıkart eft ve havale ücretsiz. Diğer bankalar 2-3₺ kesiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,633
Üyeler
163,858
Son üye
Skys3a
Top Bottom