18 yaşında nerede çalışılır?

Welosi

80+
Reaksiyon skoru
30
Öncellikle merhaba, bir ay sonra 18'e gireceğim. Sorum yukardaki gibi nerede çalışabilirim? Fabrika tarzı yerleri sevmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Mağaza tarzı yerler nasıl? Hiç deneyiminiz oldu mu?
sabrınız varsa kasiyer olabilirsiniz. onun dışında klimacıda, mobilyacıda, beyaz eşyacıda çalışabilirsiniz maaşları iyidir, berberlik önermem

Sabrınız, gücünüz varsa hammallık tarzı veya angarya işlerde çalışabilirsiniz ama asıl para ve güzel işler akıl karı işlerdir ve bu işlerde çalışmak için üniversite ve sertifika sahibi olmak gerek.

Sabrınız, gücünüz varsa hammallık tarzı veya angarya işlerde çalışabilirsiniz ama asıl para ve güzel işler akıl karı işlerdir ve bu işlerde çalışmak için üniversite ve sertifika sahibi olmak gerek.
Ne gibi işler hocam dediğiniz akıl karı işler?

Ne gibi işler hocam dediğiniz akıl karı işler?
İş aslında sende bitiyor, bu soruyu sormadan önce bir düşün... Önce ne yapmak isterdin, nelere yatkınsın veya gerçekçi düşündüğünde gelecekte hangi işlerde bulunmak isterdin? Böle böle düşünmen ve fikir geliştirmen gerek.

Hocam benim lise arkadaşlarımın çoğu çitlekçi denilen büyük bir kuruyemiş firmasında işe başladılar çoğuda memnun, altarnatif olarak marketleri önerebillirim büyük olması daha avantajlı daha rahat edersin göze kolay kolay batmazsın

İş aslında sende bitiyor, bu soruyu sormadan önce bir düşün... Önce ne yapmak isterdin, nelere yatkınsın veya gerçekçi düşündüğünde gelecekte hangi işlerde bulunmak isterdin? Böle böle düşünmen ve fikir geliştirmen gerek.
Hocam aslında ben dışardan okuyorum üniversite okuyacağım yazılım düşünüyorum kafam oraya yatkın aslında bi yandan öğrenirken bi yandan da çalışıp para kazanmak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim lise arkadaşlarımın çoğu çitlekçi denilen büyük bir kuruyemiş firmasında işe başladılar çoğuda memnun, altarnatif olarak marketleri önerebillirim büyük olması daha avantajlı daha rahat edersin göze kolay kolay batmazsın
Peki hocam mağaza tarzı yerler nasıl? giyim vs.

Hocam aslında ben dışardan okuyorum üniversite okuyacağım yazılım düşünüyorum kafam oraya yatkın aslında bi yandan öğrenirken bi yandan da çalışıp para kazanmak istiyorum.

Peki hocam mağaza tarzı yerler nasıl? giyim vs.
Hocam o sektörde de biraz atılgan olmalısın çekingen olursan çalışamazsın, sürekli ayaktasın bunu da unutmamak lazım, onun dışında bildiğim fazla bir detay yok

Açıktan mı okuyon, açık ve net bilgiler vermelisin..

Hiç denemeler yaptın mı? Yazılım olarak 2 yıllık mı yoksa 4 yıllık mı isterdin?

Hocam o sektörde de biraz atılgan olmalısın çekingen olursan çalışamazsın, sürekli ayaktasın bunu da unutmamak lazım, onun dışında bildiğim fazla bir detay yok
Dediğiniz doğru duyduğuma göre bazı giyim mağazaları sattığınız ürüne göre baya iyi prim veriyormuş.

Açıktan mı okuyon, açık ve net bilgiler vermelisin..

Hiç denemeler yaptın mı? Yazılım olarak 2 yıllık mı yoksa 4 yıllık mı isterdin?
Denemeden kastınız nedir? Yani aslında 2 yıllık okumayı düşünüyorum. Web tasarım üzerine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,687
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri