18 yaşındayım boyum daha uzar mı?

Günde 5 defa barfiks çek 1 ayda uzarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teoride ki rakamlar, gerçekte 18'den sonra uzama zor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ee?
Kim bilir 18 ken kaç cm yim

Asılmanın boy uzatmadaki etkisi çoğu zaman geçicidir ancak sürekli yapılan asılma hareketleri uzun vadede boyunuzu uzatabilir. Asılma hareketleri çoğunlukla 2 ile 5 santimetre arasında değişen bir boy artışı sağlayabilir. Aynı zamanda bilek, kol ve kaslarınızı güçlendiri

Asılmanın boy uzatmadaki etkisi çoğu zaman geçicidir ancak sürekli yapılan asılma hareketleri uzun vadede boyunuzu uzatabilir. Asılma hareketleri çoğunlukla 2 ile 5 santimetre arasında değişen bir boy artışı sağlayabilir. Aynı zamanda bilek, kol ve kaslarınızı güçlendiri
Yaşım 15 barfiks çeksem boyumun uzamasına faydalı olmaz mı ben oluyor diye biliyordum :/

Boy uzaması genetik ile alakalı çok yüksek oranla.
Bildiğim kadarıyla yüzmenin boya katkısı oluyor , yüzmeye başlayabilirsiniz

Boy uzaması neredeyse çevresel faktörlerle değiştirilemeyecek oranda genetiktir ve muhtemel epifiz plakların kapanmıştır. Ben de 15 yaşından sonra pek fazla uzayamadım. Boyunu kafana takmanı önermem sonuçta değiştiremeyeceğin bir şey. 165 cm bir arkadaşım var gayet mutlu.

Merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım boyum 1.65-66 falan ve aylardır hiç uzamıyorum 1.70 olsam yeter olur muyum olmak için neler yapmalıyım doktora falan gitmeli miyim?
burası cahil dolmuş. doktora gidip diz ve bilek kemiklerinde ki disklerin kapanıp kapanmadığını öğrenmen lazım röntgenle bakılıyor sanırım eğer kapanmışssa daha uzamazsın boşuna uğraşma ama kapanmamışssa basketbol veya boyu tetikleyecek sporlara yönel

Kardeşim boy genetik kodunda yazılı bir şey senin kendin uzatabileceğin bir şey değil o yüzden kabullenmeyi öğren

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,472
Üyeler
174,376
Son üye
panda98
Geri