Çözüldü✓ 180 hz üstü monitör önerisi

Ya bütçem şöyle, diğer sitelerde genelde taksit avantajı olmuyor oluyorsa da vade farksız olmuyor. Gaming gen de ise 6 taksite kadar kullanabiliyorum o yüzden öyle söylemiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım önerilerim geçerli hocam karar sizin

Bir de hatırlatmak isterim ki 240 hertzden faydalanmak için 240 dan yüksek fps almanız gerekiyor. Yoksa paranızla rezil olursunuz.
Biliyorum teşekkür ederim yine de. Valorant cs gibi oyunlarda 240 alırım ama tabi diğer ağır oyunlarda alınmayabilir. 240 şart değil 180-240 civarı olsa tadından yenmez

Ben bi bakayım hocam 24.5 ta ben karar kıldım şu an. 180-240 civarı ve dediğim sitede daha yükseğe çıkabilirim dediğim gibi ve sizin attıklarına bakıp dönücem hemen

https://www.gaming.gen.tr/urun/4626...-wqhd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor/ 27 inç bakarken 2k olarak bunu görmüştüm ama 24.5 dan devam biz 27 çok büyük geldi gözüme şimdi

Baktım sizinkilere ya viewsonic güzel ama çok çirkin duruyodu videoda…

Son düzenleme:
Eğer ki illa ki gaming gen olup 240 olsun derseniz hem çok övüldüğünü hem gömüldüğünü gördüğüm asus monitör var ben link atıyım bilenler yorum yapsın ben kullanıcıyım fazla teknik bilgim iyi degil

Teşekkür ederim bakmıştım bunlara 24.5 mu 27 inç mi kararsızım oynadığım oyunlar bunlar genellikle hangisi tercih ediliyor biliyo musunuz

Ya da sorumu şöyle yönelteyim 24.5 alıp yüksek hz ni almak. 27 inç alıp ortalama bir hz ile mi oynamak
fps oyunları oynuyorsan 24 en idealdir. 27 inç 1080p için büyük kaçıyor. 1080p de 24 inç üstüne çıkılmamalı bence.

fps oyunları oynuyorsan 24 en idealdir. 27 inç 1080p için büyük kaçıyor. 1080p de 24 inç üstüne çıkılmamalı bence.
Evet 27 inç için 2k almak lazım sistemin çok çok daha iyi olması lazım. 24 inçten viewsonic düşünüyorum biraz kötü duruyo ama olsun msşcnxlkd

e
Evet 27 inç için 2k almak lazım sistemin çok çok daha iyi olması lazım. 24 inçten viewsonic düşünüyorum biraz kötü duruyo ama olsun msşcnxlkd
en mantıklısı bu bence

profosyonel cs valo için dediğin gibi 27 büyük olur ama hikayeli oyunlarda da 27 daha iyi olur. ona göre al

Asus rog strix xg249cm kullanıyorum çok memnunum gaming gen den almıştım lansman zamanı

Ekler

• 1716962920794.png
    1716962920794.png
    210.7 KB · Hit: 37
e

en mantıklısı bu bence
Bu da güzelmiş. Ben görsellerine bakayım alanların viewsonic ya da bundan alayım bi de Asus modeli vardı

Asus rog strix xg249cm kullanıyorum çok memnunum gaming gen den almıştım lansman zamanı
Her oyunda 270 alamam valorantta sadece daha çok işimi görür gibi geliyo. Viewsonic ya da yukarda aoc 180 hz atmışlardı onlardan seçerim sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,249
Üyeler
185,051
Son üye
Luwi
Geri