Hocam 20k oled 2k bulamazsınBence verdigi fiyatın 4k oled en iyi monitör fiyatı edebileceğınin farkinda degilde ondan sormuş olabilir.
Ekran kartınızı söylermisiniz ona göre yardımcı olalım. 2k ekranın en babası 20k zaten. Sizin bütceye 4k oled 32 hatta 49 inc monitör bile alınabilir.
Suan baktım gercekten bulamazmışımHocam 20k oled 2k bulamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dell Allienware veya Asus tavsiye edebilirim. Asus kendim kullanıyorum biraz nazlı bir cihaz dikkatli kullanmak gerekiyor, dell ise çokça övgü alan bir monitör bi araştır ikisinide
Adamın ekran kartı 4070 hocam, 4K da sıkıntı yaşar düşük fps alır canı sıkılır. Bende 4070Tİ super var ama ben güvenip 4k alamadım 2k aldımSuan baktım gercekten bulamazmışım. Neyse konumuz o degildi. 4k oled monitör alabilecek durumu var.
Kardeşim sen 2K al, 4K seni üzer düşük FPS alırsın. 4K için en düşük 4080 olması gerek bence. Sen temiz 2K sağlam bi OLED çek keyfine bakHocam piyasanın yabancısıyım açıklamanız bilgi sahibi olmama yardımcı oluyor
Ekran kartı 4070 Tuf gaming Asus 12 GB işlemci Ryzen 7 7800X3D 96 MB
O bilgiyi sonradan verdi hocam. Ki daha sonra sistem ozelliklerini sormustuk. Birde oledde 4k alıp 2k da oynasaniz bir olumsuz etkisi olurmu diye dusunuyorum. Zira 2k oled ile 4k oled arasinsa fiyat farki çokça yok.Adamın ekran kartı 4070 hocam, 4K da sıkıntı yaşar düşük fps alır canı sıkılır. Bende 4070Tİ super var ama ben güvenip 4k alamadım 2k aldım
Çözünürlük açısından sıkıntı olur, görüntü keskin ve net olmaz bölünmeler olur, ama bunlar çok ufak şeyler, kullanıcı takılmazsa eğer bu duruma alıp kullanabilir. Ben kesin takılırım diye 2K almıştımO bilgiyi sonradan verdi hocam. Ki daha sonra sistem ozelliklerini sormustuk. Birde oledde 4k alıp 2k da oynasaniz bir olumsuz etkisi olurmu diye dusunuyorum. Zira 2k oled ile 4k oled arasinsa fiyat farki çokça yok.
Bende de 2k oled ve 4070ti super var, halen çok kararsızım 4k oled alıp almamakla. Hatta mevcut 2k oledi alacak alıcı bile hazırda şu an.Adamın ekran kartı 4070 hocam, 4K da sıkıntı yaşar düşük fps alır canı sıkılır. Bende 4070Tİ super var ama ben güvenip 4k alamadım 2k aldım
Hocam bence 4080 altı kartlarla 4K zorlamamak lazım, ama yinede herkesin kendi tercihi, ben bilgisayarıma kıyamadım ve performans kaybetmek istemedim o yüzden şuan görüntü de performansta iyi benim için. Bi bak eğer 4kyı 2k yapıp kullanınca rahatsız eden performans düşüren bir durum yoksa 4k geçebilirsinBende de 2k oled ve 4070ti super var, halen çok kararsızım 4k oled alıp almamakla. Hatta mevcut 2k oledi alacak alıcı bile hazırda şu an.
Kimi oyunda 4k takılırsın kiminde 2kHocam bence 4080 altı kartlarla 4K zorlamamak lazım, ama yinede herkesin kendi tercihi, ben bilgisayarıma kıyamadım ve performans kaybetmek istemedim o yüzden şuan görüntü de performansta iyi benim için. Bi bak eğer 4kyı 2k yapıp kullanınca rahatsız eden performans düşüren bir durum yoksa 4k geçebilirsin
Hocam nacizane seninde önerini merak ediyorum aslında, konusunu açtım linki aşağıya bırakırım. 6000 serisi çıkınca 6080 super almayı düşünüyorum. Şu an yeni çıkan oyunlarda 4k oynanacak çok fazla oyun kalmadı elimde 2k da bir çoğunu bitirdim. Oynamayı bekleyen sadece Alanwake 2, Silent Hill 2 var 4k güncel oyunlardan, o yüzden elimde 4070ti super gibi bir kart varken 5000 serisini atlayıp 6080 ile devam etmeyi düşünüyorum. Bu bağlamda 2k monitör ile mi 4k monitör ile mi devam etmem doğru olur?Hocam bence 4080 altı kartlarla 4K zorlamamak lazım, ama yinede herkesin kendi tercihi, ben bilgisayarıma kıyamadım ve performans kaybetmek istemedim o yüzden şuan görüntü de performansta iyi benim için. Bi bak eğer 4kyı 2k yapıp kullanınca rahatsız eden performans düşüren bir durum yoksa 4k geçebilirsin
Olur hocam, gerekirse bir süreliğine 4K'yı 2K olarak kullanırsın. Ekran kartını yükselteceksen hiç sorun yok 6000 serisini almasan bile anladığım kadarıyla 5080 falan rahatlıkla alabilirsin o maddi imkanın var, o yüzden devam et çek bi 4K bak keyfine.Hocam nacizane seninde önerini merak ediyorum aslında, konusunu açtım linki aşağıya bırakırım. 6000 serisi çıkınca 6080 super almayı düşünüyorum. Şu an yeni çıkan oyunlarda 4k oynanacak çok fazla oyun kalmadı elimde 2k da bir çoğunu bitirdim. Oynamayı bekleyen sadece Alanwake 2, Silent Hill 2 var 4k güncel oyunlardan, o yüzden elimde 4070ti super gibi bir kart varken 5000 serisini atlayıp 6080 ile devam etmeyi düşünüyorum. Bu bağlamda 2k monitör ile mi 4k monitör ile mi devam etmem doğru olur?
Konu Lİnki
Ürün öneri konusuna gelirsek ben tavsiyede bulunmayım, hep 2K araştırdım 4K neredeyse hiç bakmadım o yüzden benim tavsiye vermem yanlış olur, ama DELL'in OLED monitörlerinin iyi olduğunu çok kez duydum, şimdiden hayırlı olsun.Hocam nacizane seninde önerini merak ediyorum aslında, konusunu açtım linki aşağıya bırakırım. 6000 serisi çıkınca 6080 super almayı düşünüyorum. Şu an yeni çıkan oyunlarda 4k oynanacak çok fazla oyun kalmadı elimde 2k da bir çoğunu bitirdim. Oynamayı bekleyen sadece Alanwake 2, Silent Hill 2 var 4k güncel oyunlardan, o yüzden elimde 4070ti super gibi bir kart varken 5000 serisini atlayıp 6080 ile devam etmeyi düşünüyorum. Bu bağlamda 2k monitör ile mi 4k monitör ile mi devam etmem doğru olur?
Konu Lİnki
Nasıl oluyor hocam indirim neler de geçerliSamsung Shop indirip üniversite öğrencisi birisini bulman lazım dostum
Fiyat performans açısından düşünmüyorum hocam bütçem var ama çok uçuk bir ödeme yapmak istemiyorum 2K monitör arıyorum öyle diyim ama listenizi kontrol edeceğim emeginiz için teşekkür ederimAlınabilecek 1440p monitörlerin listesini atıyorum; sen bütçene göre beğendiğini al. Benim önerim, fiyat/performans açısından Dell Alienware AW2725D olur.
1440p OLED
- Asus ROG Strix XG27AQDMG
- MSI MAG 271QPX E2
- Gigabyte Aorus MO27Q2
- MSI MAG 273QP X24
- Dell Alienware AW2725D
- Dell Alienware AW2725DF
- MSI MPG 271QRX
- Asus ROG Strix XG27ACDNG
- Gigabyte Aorus FO27Q3
- Asus ROG Strix XG27AQWMG
Nasıl oluyor hocam indirim neler de geçerli
Fiyat performans açısından düşünmüyorum hocam bütçem var ama çok uçuk bir ödeme yapmak istemiyorum 2K monitör arıyorum öyle diyim ama listenizi kontrol edeceğim emeginiz için teşekkür ederim