Neler Yeni

180 tl Mouse önerisi

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bende sorunlu demedim ki eski bilinmeyen bir sensör diyorya arkadaş 2 yılda hiçmi teklemez sorun yaratmaz herşeye cevabınız var be kardeşim.
Neden aksi cevap veriyorsun ki? Ayrıca sorunlu değil dedim ama hardcore oyuncu değilsen sorunlu değil. Hardcore oyuncular için bu sensör sorunlu. Al bakalım aşağıda da kanıtı:

test.png

Gördüğün gibi 2 m/sleri aşınca ani yavaşlama veya durma oluyor. Hardcore oyuncular bu 2 m/s değerini rahatça aşabilir. Özellikle 400 DPI'da.

Gerçekten eminsen herşeye de cevabınız var gibi aksi kelimeleri kullanmamanı öneririm. Ve evet her şeye cevabım var.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Deniz Hocaoğlu
Net tavsiyemdir, geçtiğimiz ay bu fiyat bandında çok araştırdım ve bunu almaya karar verdim. Fiyatına göre oldukça kaliteli bir hissi var.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Neden aksi cevap veriyorsun ki? Ayrıca sorunlu değil dedim ama hardcore oyuncu değilsen sorunlu değil. Hardcore oyuncular için bu sensör sorunlu. Al bakalım aşağıda da kanıtı:

test.png

Gördüğün gibi 2 m/sleri aşınca ani yavaşlama veya durma oluyor. Hardcore oyuncular bu 2 m/s değerini rahatça aşabilir. Özellikle 400 DPI'da.

Gerçekten eminsen herşeye de cevabınız var gibi aksi kelimeleri kullanmamanı öneririm. Ve evet her şeye cevabım var.
Bu kadar teknik bilgim yok sağolasın bilgilendirdiğin için. Ayrıca ben kendi deneyimlerimi aktarıyorum ona göre tavsiye veriyorum bu forumda.

Ama şunu belirtiyim valorant oyununda oyun içi 0.25 genel olarak 0.6 dpi ayarında oynuyorum ölümsüzlük kademesindeyim o hardcore oyuncu dediğin sınıfa girebilirim sanırım, bende bir sorun oluşmadı ben ona istinaden yazmıştım bu yeni oluşan durumları bilmiyordum.

Ha yok E-sporcu veya o kademede oynayan oyuncuları kastediyorsan onların da bu fare ile işi ne.

Ayrıca belirtiyim oyunda ilk 500 dereceli kademesi içinde olan bir arkadaşım var ve bu fareyi kullanıyor dc eklersen tanıştırabilirim ona sorarsın bilgi alırsın istersen. :)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Ben g102 kullanıyorum bi sıkıntı yok ama bi ara herkes öneriyordu bize denk geldi .d

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bu kadar teknik bilgim yok sağolasın bilgilendirdiğin için. Ayrıca ben kendi deneyimlerimi aktarıyorum ona göre tavsiye veriyorum bu forumda.

Ama şunu belirtiyim valorant oyununda oyun içi 0.25 genel olarak 0.6 dpi ayarında oynuyorum ölümsüzlük kademesindeyim o hardcore oyuncu dediğin sınıfa girebilirim sanırım, bende bir sorun oluşmadı ben ona istinaden yazmıştım bu yeni oluşan durumları bilmiyordum.

Ha yok E-sporcu veya o kademede oynayan oyuncuları kastediyorsan onların da bu fare ile işi ne.

Ayrıca belirtiyim oyunda ilk 500 dereceli kademesi içinde olan bir arkadaşım var ve bu fareyi kullanıyor dc eklersen tanıştırabilirim ona sorarsın bilgi alırsın istersen. :)
İllaki çok hızlı flicklerden birinde ölmüştür. Yine diyorum sorunlu değil.

CptZutX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
berkayK
arkadaşlar 180 TL bütçem var güzel bi mouse önerir misiniz? trendyol alcamda

ben bu mouse almayı düşünüyorum özellikleri şu şekilde

Ergonomi:Simetrik
Sensör:Pixart PAW3327
Çözünürlük:6200 DPI’ya kadar
DPI ön ayarları:800 / 1600 / 2400 / 3200 DPI
Hız:220 IPS
Hızlanma:30G
Düğme sayısı:7
Sol / Sağ düğmelerin dayanıklılığı:20 milyon tıklama
Arka aydınlatma:RGB (16.777.216 renk)
Işık efektleri:1 aydınlatma bölgesi ve 4 parlaklık seviyesi1
Mouse üzerinde bellek:1 profil
Bağlantı türü:USB 2.0
Çağırma hızı:1000Hz
USB veri formatı:16 bit/eksen
Kablo türü:Örgü
Ağırlık (kablosuz):87g
Ağırlık (kablolu):123g

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

ben bu mouse almayı düşünüyorum özellikleri şu şekilde

Ergonomi:Simetrik
Sensör:Pixart PAW3327
Çözünürlük:6200 DPI’ya kadar
DPI ön ayarları:800 / 1600 / 2400 / 3200 DPI
Hız:220 IPS
Hızlanma:30G
Düğme sayısı:7
Sol / Sağ düğmelerin dayanıklılığı:20 milyon tıklama
Arka aydınlatma:RGB (16.777.216 renk)
Işık efektleri:1 aydınlatma bölgesi ve 4 parlaklık seviyesi1
Mouse üzerinde bellek:1 profil
Bağlantı türü:USB 2.0
Çağırma hızı:1000Hz
USB veri formatı:16 bit/eksen
Kablo türü:Örgü
Ağırlık (kablosuz):87g
Ağırlık (kablolu):123g
Alınmaz hp omen 600 al 3360 sensörü var ve daha ucuz bütçen yeterse de hp omen reactor al

Top Bottom