Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
1800 TL max g-sync monitör önerisi tek tek bakıcam arkadaşlar önceliğim 27 inç
g-sync olucak dostum bu freesyncDonanım arşivinin son attigi monitör videosunu izleyebilirsin yardimci olur. GAMEBOOSTER GB-277GCF
G-sync destegide veriyor videoda söylemisti.g-sync olucak dostum bu freesync
dostum 32 inç ten geçicem 24 küçük gelir diye düşünüyorum. Önerin güzel hem ucuz benimde aklıma yatanlardan birisiUcuz, kaliteli ve kavisli. Kokteyl de ister misiniz
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
27 inch tavsiye etmem çünkü görüntü pek iyi olmuyor.
Oyun için 24 inç çok iyi daha fazlası başını agrıta bilirdostum 32 inç ten geçicem 24 küçük gelir diye düşünüyorum. Önerin güzel hem ucuz benimde aklıma yatanlardan birisi
32 inch monitörü 1080P de mi kullanıyordun ?dostum 32 inç ten geçicem 24 küçük gelir diye düşünüyorum. Önerin güzel hem ucuz benimde aklıma yatanlardan birisi
aoc c32g1 31.5" 1ms 144hz vardı görüntü mükemmel di32 inch monitörü 1080P de mi kullanıyordun ?
İnch büyüdükçe pikseller de büyüyor, yani bir nevi görüntü daha kalitesiz oluyor. Tavsiyem 1080P için 24 inch in üzerine çıkma.
evet dostum şimdi tekrar izledim ama monitör menüsünde freesync var g-sync yi nasıl açabilirim ?G-sync destegide veriyor videoda söylemisti.
Aoc c27g1 en direk önerim1800 TL max g-sync monitör önerisi tek tek bakıcam arkadaşlar önceliğim 27 inç
g-sync arıyorum dostum bunun 31.5 inç olanı vardı bendeAoc c27g1 en direk önerimumarım yardımcı olmuşmdur