Neler Yeni

Yardım 1800 TL Monitör Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Monitör için açtığım son konudur. 2 saat içinde siparişini vereceğim. Tam param 1800 TL dir üstüne çıkmam çok zor bu monitörü düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
VA veya IPS panel olsun 27inç olmasın
Gaming gecesinde indirime giren asus monitörü biliyorum lütfen onu da önermeyin.

Donanım Arşivi incelemesini yaptı izledim memnun kaldım her yönüyle ama yine de daha iyi dediğiniz önerileriniz varsa lütfen link atarak yardımcı olun..
acer xf240qs modeli var trendyolda 1500TL fiyatı vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

acer xf240qs modeli var trendyolda 1500TL fiyatı vardı.
he pardon tn panelmiş bu model.

krammer

80+ Bronze

onurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onurhan
Monitör için açtığım son konudur. 2 saat içinde siparişini vereceğim. Tam param 1800 TL dir üstüne çıkmam çok zor bu monitörü düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Gaming gecesinde indirime giren asus monitörü biliyorum lütfen onu da önermeyin.

Donanım Arşivi incelemesini yaptı izledim memnun kaldım her yönüyle ama yine de daha iyi dediğiniz önerileriniz varsa lütfen link atarak yardımcı olun..
James donkeyin 27 inç 144hz 1 ms olan var bak derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Berkay
Açıklamaya koyduğun monitörü kullanıyorum şu an ve çok memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı

Bunu kullanıyorum gayet memnunum

krammer

80+ Bronze
Top Bottom