Neler Yeni

1800 TL'ye Nike Air Monarch IV alınır mı?

yek233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yg T
İlgilendiği Kategoriler
Arabalar, Bilgisayar Sistemleri, Ticaret v.s :)
İlk defa orijinal ayakkabı alacağım.Normalde replika alıp 500 liraya v.s giyiyordum.Ama giydiğim ayakkabılar 3 aya falan patlamalar yapıp kötü hal alıyordu.Yaşamımda başka hiçbir ayakkabı giymiyorum, bu ayakkabıyı her gün giymem sonucunda ne kadar dayanabilir? Mesela 2 yıl gider mi bu ayakkabı.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
İlk defa orijinal ayakkabı alacağım.Normalde replika alıp 500 liraya v.s giyiyordum.Ama giydiğim ayakkabılar 3 aya falan patlamalar yapıp kötü hal alıyordu.Yaşamımda başka hiçbir ayakkabı giymiyorum, bu ayakkabıyı her gün giymem sonucunda ne kadar dayanabilir? Mesela 2 yıl gider mi bu ayakkabı.
Genelde nike'lar 2-3 yıl dayanıyor.

Zechion

80+ Silver
Sağlam kullanırsanız gider. Şimdi buraya en sağlam malı getirsem hor kullansanız o yine de dayanmaz. Hor kullanmazsanız, temizliğini düzenli yaparsanız hem kozmetik olarak bozulması olmaz hem de uzun süre gider.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
İmkanınız varsa iki ayakkabı alın dönüşümlü giyin daha uzun ömürlü olur

yek233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yg T
İlgilendiği Kategoriler
Arabalar, Bilgisayar Sistemleri, Ticaret v.s :)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Cihan Duman
Güzel, 1400 mü 1500 mü ne o fiyata aldım 4 - 5 ay oldu alalı. kötü olan tek yanı gırçlayıp duruyor tabanı nerede yürürsen yürü, çözümü yok galiba çok kötü bir his yeni almayı düşünüyorum

Top Bottom