Neler Yeni

1800 TL'ye Nike Air Monarch IV alınır mı?

yek233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yg T
İlgilendiği Kategoriler
Arabalar, Bilgisayar Sistemleri, Ticaret v.s :)
İlk defa orijinal ayakkabı alacağım.Normalde replika alıp 500 liraya v.s giyiyordum.Ama giydiğim ayakkabılar 3 aya falan patlamalar yapıp kötü hal alıyordu.Yaşamımda başka hiçbir ayakkabı giymiyorum, bu ayakkabıyı her gün giymem sonucunda ne kadar dayanabilir? Mesela 2 yıl gider mi bu ayakkabı.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
İlk defa orijinal ayakkabı alacağım.Normalde replika alıp 500 liraya v.s giyiyordum.Ama giydiğim ayakkabılar 3 aya falan patlamalar yapıp kötü hal alıyordu.Yaşamımda başka hiçbir ayakkabı giymiyorum, bu ayakkabıyı her gün giymem sonucunda ne kadar dayanabilir? Mesela 2 yıl gider mi bu ayakkabı.
Genelde nike'lar 2-3 yıl dayanıyor.

Zechion

80+ Silver
Sağlam kullanırsanız gider. Şimdi buraya en sağlam malı getirsem hor kullansanız o yine de dayanmaz. Hor kullanmazsanız, temizliğini düzenli yaparsanız hem kozmetik olarak bozulması olmaz hem de uzun süre gider.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
İmkanınız varsa iki ayakkabı alın dönüşümlü giyin daha uzun ömürlü olur

yek233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yg T
İlgilendiği Kategoriler
Arabalar, Bilgisayar Sistemleri, Ticaret v.s :)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Cihan Duman
Güzel, 1400 mü 1500 mü ne o fiyata aldım 4 - 5 ay oldu alalı. kötü olan tek yanı gırçlayıp duruyor tabanı nerede yürürsen yürü, çözümü yok galiba çok kötü bir his yeni almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,676
Üyeler
161,112
Son üye
thekoc
Top Bottom