Öneri 18000 TL Bütçeye Telefon

Hangisi alınmalı

• 11400 TL samsung s22 128gb

• 17800 TL Iphone 13 128gb

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Öyle bir zorunluluğum yok aslında sadece arada ki farka değer mi demiştim anladığım kadarıyla değecek gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6 7 sene stabil bir şekilde hep telefon güncel kalıp kasmıyacaksa çok iyi bir süre bence
Şöyle izah edeyim, iPhone 6S kullanıyorum ve hiç kasmadan halen kullanıyorum :D

Şöyle izah edeyim, iPhone 6S kullanıyorum ve hiç kasmadan halen kullanıyorum :D
2018 de P20 lite alırken abi o kaç yıllık teknoloji bu yeni çıktı boşver alma demişti 6S ile aynı fiyattı. İnan şuan Instagrama girdiğim de bırak video çekip atmayı keşfette gezdiğimde bile videolar 3 5 fps falan inanılmaz kasıyor sinirlenip çıkıyorum artık. Geri bütün işlemlerde işimi görüyor ama bi fotoğraf çekeyim veya sosyal medyaya atayım dersem inan denemiyorum bile

2018 de P20 lite alırken abi o kaç yıllık teknoloji bu yeni çıktı boşver alma demişti 6S ile aynı fiyattı. İnan şuan Instagrama girdiğim de bırak video çekip atmayı keşfette gezdiğimde bile videolar 3 5 fps falan inanılmaz kasıyor sinirlenip çıkıyorum artık. Geri bütün işlemlerde işimi görüyor ama bi fotoğraf çekeyim veya sosyal medyaya atayım dersem inan denemiyorum bile
Bu arada s22'yi iphone 13 değil 12 rakibi bile olarak görmüyorum şahsen o kadar iyi bir telefon markası.

iphone 13 60 hz ekran dışında her türlü s22 den iyidir pil performansı islemci performansı kamera performansı vs.

Evet dün teknosadan Iphone 13 aldım ilk izlenim oldukça iyi sadece whatsapp aktaramadığımdan dolayı konuşmalarım falan gitti üzücü tarafı o oldu onun dışında oldukça mutluyum. Yorumlarını belirten herkese teşekkür ederim

Merhabalar telefon almayı düşünüyorum ama asla ne alacağıma karar veremedim düşündüğüm modeller
Iphone 11 , 12
Samsung S21 FE , S22
En az 4 veya 5 yıl tekrardan telefon ihtiyacım olmayacak şekilde bir şey istiyorum ama tam olarak karar veremedim. Huawei p20 lite kullanıyorum 2018 Temmuz ayında aldım halen çalışırım durumda ama artık şarjı 1 gün zor yetiyor. Apple kalitesini merak ettiğimden dolayı aslında sadece apple almayı düşündüm ama teknoloji bakımından 11 çok eskide kaldı ve 2 yıl sonra cihazın ömrü tamamlar dendi 2019 da çıkış yaptığı için böyle bir durum da yaşamak istemiyorum açıkcası. Yazdığım telefonlardan en az 2 haftadır kullananlar varsa yorumlarını belirtirse sevinirim. İyi forumlar
Bence Samsung al hem fiyatı daha uygun kalan para da cebinde kalmış olur. Gereksiz para vermeye gerek yok.

Evet dün teknosadan Iphone 13 aldım ilk izlenim oldukça iyi sadece whatsapp aktaramadığımdan dolayı konuşmalarım falan gitti üzücü tarafı o oldu onun dışında oldukça mutluyum. Yorumlarını belirten herkese teşekkür ederim
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Geri