s21fe var biraz eski ama 18kya bu kadar kaliteli telefon yokARKADAŞLAR BU BÜTÇE BANDINDA SAMSUNG GALAXY A36 İLE XİAOMİ REDMİ NOTE 14 PRO VAR SADECE BAŞKA MANTIKLI TELEFON YOK MU
plastik kasa mı kaliteli oluyor?s21fe var biraz eski ama 18kya bu kadar kaliteli telefon yok
sonra da bir güzel dolandırılsın değil miyurt dışı mi 17 pro satanlar vardı instada onlara bakabilirsin
telefoncuların hesabı adamın dükkanına gidip alırsın telefon internetten alınamaz bence görüp alırsınsonra da bir güzel dolandırılsın değil mi
benim kuzenimde var şu ana kadar ısınma problemi ekran parlaklığı problemi yaşamadıplastik kasa mı kaliteli oluyor?
s21 fe'nin kamerası hariç bir esprisi kalmadı. ısınma sorunu desen var, pil sorunu desen var, düşük parlaklık sorunu desen var, güncelleme sorunu var desen var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sonra da bir güzel dolandırılsın değil mi
o fiyatlara yurtdışı imkansıztelefoncuların hesabı adamın dükkanına gidip alırsın telefon internetten alınamaz bence görüp alırsın
bir adam gibi oyun açsın sd888 nasıl yanıyor görürüzbenim kuzenimde var şu ana kadar ısınma problemi ekran parlaklığı problemi yaşamadı
World of tanks blitz oyunununda ultra grafiklerde 120fps sabit veriyor ısınma problemi olmadano fiyatlara yurtdışı imkansız
instagram hesaplarını kâle almayınız
sahibinden piyasasının altındaki yd iphonelar ya çalıntıdır ya da sahtedir
bir adam gibi oyun açsın sd888 nasıl yanıyor görürüz
Isınıyor dediği için örnek verdim günlük kullanımda seni üzmezTelefondan çok oyun oynayan birisi değilim hatta hiç oynamıyorum diyebilirim , kamera ve pil konusuna çok önem veriyorum
s21 fe güncelleme ömrü olarak çok kötü samsunglarda 5-6-7-8 arasındaki farklara bakınca almayacak kadar önemli benceSamsung Galaxy S21 FE 5G çok mantıklı geldi bu arada kamerası falan çoğu özelliği a36 ve redmi note 14 prodan iyi
Öyle bi durumu var evets21 fe güncelleme ömrü olarak çok kötü samsunglarda 5-6-7-8 arasındaki farklara bakınca almayacak kadar önemli bence
honor 400 bakabilisin biraz daha bütçe çıkıyorsa 24kya çıkmıştı biraz inmiş