Neler Yeni

1840 TL bu monitör değer mi ?

linksiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
emre palabıyık
Bütçe
1800
Yıllanmış monitörlere 600-1000 arası istiyorlar. Bunun yerine kendimi biraz zorlayıp bu monitöre mantık lımı ? Yoksa 2.el de bu monitör 1200 civarı bulunuyor ikinci ele mi yönelsem ? 600 tl icin sıfır değer mi ?

Satıcı güvenilir mi ölü piksel vb sorunları olur mu ? acaba bu firma nasıldır ?

predator

80+ Silver

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kerem Berk Karakaya
21.5 inch 75hz üstelik tn panel bütçenizin biraz daha artmasını beklemelisiniz bence

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
Yıllanmış monitörlere 600-1000 arası istiyorlar. Bunun yerine kendimi biraz zorlayıp bu monitöre mantık lımı ? Yoksa 2.el de bu monitör 1200 civarı bulunuyor ikinci ele mi yönelsem ? 600 TL icin sıfır değer mi ?

Satıcı güvenilir mi ölü piksel vb sorunları olur mu ? acaba bu firma nasıldır ?
bu monitör kullanıyorum 1800tl asla etmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
24 al birazdaha butceyi arttirabiliyosan sifir yada 2.el daha uygun dusurebilirsen

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Değmez. Tn panel 75ms 21 inch. Bütçe artırıp farklı modellere bakılmalı bence eğer mümkünse.

Panel seçimi kullanım amacına göre değişkenlik gösterir.
Dostum forum kuralları madde 6 gereğince uyarı yediğimi belirtmeniz gerekir ben hatalı olduğumun farkındayım fakat bi altta ki arkadaş gibi kibar dille söylemem gerekirken, kaba dil kullandığımı kabul ediyorum elbette, eğer mod sanız bunu yapmanız gerekir geçmişime bakarsanız %90 kulllanım amacı sorduğumu görürsünüz :) bunu yapın ki burada doğru söyleyen dokuz köyden kovuluyor hissiyatına kapılmayalım çünkü bu işe en az 15 yılını vermiş bir çevre birim uzmanı olarak ilk defa uyarı alıyorum :) saygılar

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,014
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dostum forum kuralları madde 6 gereğince uyarı yediğimi belirtmeniz gerekir ben hatalı olduğumun farkındayım fakat bi altta ki arkadaş gibi kibar dille söylemem gerekirken, kaba dil kullandığımı kabul ediyorum elbette, eğer mod sanız bunu yapmanız gerekir geçmişime bakarsanız %90 kulllanım amacı sorduğumu görürsünüz :) bunu yapın ki burada doğru söyleyen dokuz köyden kovuluyor hissiyatına kapılmayalım çünkü bu işe en az 15 yılını vermiş bir çevre birim uzmanı olarak ilk defa uyarı alıyorum :) saygılar
TN panel FPS oyunlarını oynayan kişiler tarafından kullanılır. Kullanıcılar ihtiyaçları doğrultusunda tercih yaparlar.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hiç bir panel teknolojisi yüz karası değildir. Panel seçimi kullanım amacına göre değişir. Ağırlıklı olarak e-spor oyunları oynayan insanlar tepkime süresinden dolayı TN panel tercih ederler. Çoğu e-sporcu oyuncu da TN panel kullanmaktadır. Arkadaşın kullanım amacını bilmiyorsun, bilmediğim halde "kesinlikle IPS panel alın" gibisinden net bir cümle kuruyorsun bu birinci uyarı sebebi, ikinci uyarı sebebi de TN panel teknolojinin yüz karası değildir, dediğim gibi kullanım amacına göre tercih edilebilen bir panel. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.

Hiç bir panel teknolojisi yüz karası değildir. Panel seçimi kullanım amacına göre değişir. Ağırlıklı olarak e-spor oyunları oynayan insanlar tepkime süresinden dolayı TN panel tercih ederler. Çoğu e-sporcu oyuncu da TN panel kullanmaktadır. Arkadaşın kullanım amacını bilmiyorsun, bilmediğim halde "kesinlikle IPS panel alın" gibisinden net bir cümle kuruyorsun bu birinci uyarı sebebi, ikinci uyarı sebebi de TN panel teknolojinin yüz karası değildir, dediğim gibi kullanım amacına göre tercih edilebilen bir panel. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.
Konuyla ilgili hatalı olduğumu kaba bir dil kullandığmı belirttim, farkındayım fakat birine uyarı verirken forum kurallarının hangi maddesine göre uyarı verdiğinizi belirtmeniz üyelerin düşünceleri için daha sağlıklı bir tercih olacaktır :) düşüncelerinize saygılıyım

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Konuyla ilgili hatalı olduğumu kaba bir dil kullandığmı belirttim, farkındayım fakat birine uyarı verirken forum kurallarının hangi maddesine göre uyarı verdiğinizi belirtmeniz üyelerin düşünceleri için daha sağlıklı bir tercih olacaktır :) düşüncelerinize saygılıyım
Uyarının üstünde yanlış bilgilendirme yazıyor.
İlla belirtmek gerekiyorsa madde 12.
12- Konularda yanlış bilgi vermek

Top Bottom