Neler Yeni

18K Gaming Laptop Önerisi

baranthemosby

80+ Bronze
Arkadaşım için laptop almaya karar verdik. Bütçe tam belli olmasa bile 18K olacağını söylüyor. Oynayacağı oyunlar, The Forest, Rust, GTA V

baranthemosby

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
İlginiz için teşekkür ederim. Hocam RAM tercihimiz 16GB.
Hocam arkadaşın attığı cihaza 8 gb ram ekleyebilirsiniz. Bu bütçede gayet iyi cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

baranthemosby

80+ Bronze
Hocam arkadaşın attığı cihaza 8 gb ram ekleyebilirsiniz. Bu bütçede gayet iyi cihaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlginiz için teşekkür ederim hocam. İkinci el garantisi devam eden i7 10. Nesil RTX 3060 bir sistem var hocam. 19k fiyatına alınır mı?

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
İlginiz için teşekkür ederim hocam. İkinci el garantisi devam eden i7 10. Nesil RTX 3060 bir sistem var hocam. 19k fiyatına alınır mı?

Aida 64 extream edition programıyla stres testi isteyin sıcaklıklar normal değerlerde gelirse alırsınız

baranthemosby

80+ Bronze

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Bu cihazı almanızı öneririm ancak kullanım esnasında dikkat etmeniz gerekmekte. Zira ekran çok sallandığı için menteşeler çabuk yıpranacaktır.
Biraz ısınma sorunu var ve malzeme kalitesi orta seviye diyebilirim. Bunların çok da muhim olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Sorunuz varsa beni etiketleyebilirsiniz.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol

baranthemosby

80+ Bronze
Hocam yani en mantıksız seçimi yapmışsınız. Neyse hayırlı olsun
Hocam ben değil satın alacağımız kişi yaptı. Attığınızın DDR5 seçenekli olup daha hızlı çalışacağını işlemci tarafında da güçlü olacağını söyledim. Işıklı klavye istediği için ayrıca dış görünüşünü beğenmediği için bunu tercih etti. İlginiz için teşekkür ederim. Laptop alacak olsaydım sizin attığınızı alırdım emin olun :)

Top Bottom