19 yaşından sonra boy uzar mı?

@venüss ne gereksiz uzatıyorsun konuyu adamın sana kanıtlama zorunlulugu yok ister inan ister inanma ve dediği şey mümkün genetiğin el veriyorsa 20 den sonrada uzarsın bunu anlayabilirsen doğru yorum yapabilirsin.

Tek faktör genetik ve dengeli beslenme genetik var beslenme yok uzayamazsın mesela. 2 si birden olunca genetiğinin sınırına kadar uzarsın

@venüss ne gereksiz uzatıyorsun konuyu adamın sana kanıtlama zorunlulugu yok ister inan ister inanma ve dediği şey mümkün genetiğin el veriyorsa 20 den sonrada uzarsın bunu anlayabilirsen doğru yorum yapabilirsin.

Tek faktör genetik ve dengeli beslenme genetik var beslenme yok uzayamazsın mesela. 2 si birden olunca genetiğinin sınırına kadar uzarsın
Evet yok bende onuda diyecektim o çırpındı kanıtlamak zaten kanıtlayanazda neyse ben zaten kaç mesaj öncede dedim boş uzatmaya gerek yok diye 20den sonra uzarsında 1 2 bilemedin 3 cm çok çok küçük 15 cmi uzuycan? insan en aktif küçüklük zamanlarında okadar uzayamıyo ki genelleme olarak konuşursak nadirler hariç 17 18lerde çok kişide olay bitiyo

Ortaokulda 1.65 aşırı uzun kanka. Ben lise de 1.65 dim sonra uzayıp 78 oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oha birader maşallahı varmış.

Sen o genetikle imkanı yok 175 kalamazsin
kesin mi hocam 18 yaşını geçtim uzarim demi

Klavyeyi eline alan yazıyo işte senin gibilerden dolu var buralarda merak etme adınız belli değil sanınız belli değil birinin size yalancı dümenci demeside umrunuzda değil gerçek hayatta bunu diyemezsin işte birine dediklerim gibi değilsede elinizin ayarı hiç yok yanlış ölçüyonuz ve sonrada o yanlışa inanıp gidiyonuz
kral ben 18 yasindayim 175 civari biseyim ama annem 175 babam 185 uzar mıyım sence genetiğim uzun

kesin mi hocam 18 yaşını geçtim uzarim demi

kral ben 18 yasindayim 175 civari biseyim ama annem 175 babam 185 uzar mıyım sence genetiğim uzun
Kanka 19 yaşındayım 1 milimetre bile uzamadim. Tabi 20 sinden sonra uzayan bile var

Kanka 19 yaşındayım 1 milimetre bile uzamadim. Tabi 20 sinden sonra uzayan bile var
yani doğru ama benim genetik uzun ya o yüzden böyle kalmak istemiyorum yani o yüzden sdlskxkkkekwkdk yoksa Allah'a şükür boyum ortalama. senin boy kaçtı

yani doğru ama benim genetik uzun ya o yüzden böyle kalmak istemiyorum yani o yüzden sdlskxkkkekwkdk yoksa Allah'a şükür boyum ortalama. senin boy kaçtı
Ben 78im. Çok takıntım yok kalsamda olur uzasamda olur. Aşırı önemli değil. Zamanında hollandaya gittim adama boynumu kaldırıp bakıyordum. Yani her türlü senden uzunu çıkıyor karşına

Geri