Neler Yeni

1900 TL Sistem Geliyoooor!

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu virüs ve uzun süreli evde kalmak bize hiç yaramadı :D Halüsünisyon olayları çok fazlalaştı. :D

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
1900 TL sisteme A320 koyan bize ne yapmaz (Koyan, daha doğrusu diyelim ki koydu, bu bütçeye b450 sanmam)

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Hele şükür ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kurtarın beni burdan diyorum storyleri takip edin hala imkansız imkansız. Ooof

Elinde sadece kutu tutuyor, 3500 demiyor. 3500'lü PC'yi 2 günde halletmesi imkansız zaten. Muhtemelen 1. nesil işlemci vardır.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
r5 3500 zaten o para, bunu nasıl düşünebildin şaşırdım
2. el olarak ele aldım şahsen beni kastediyorsanız. İşlemcinin apu mu olduğunu yoksa apu olmadığını mı başta idrak edemediğim için böyle söyledim. Belirttiğim gibi “Rekabetçi oyunları” çok rahat oynattırabileceğini belirttim. O 3500’ü de geçen gün belirttiğin için öyle olur dedim. Birine benzetme yapmak istemiyorum ama Unlost pcleri tarzı 2 şekil olur farklı kombinasyonlarda diye.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
2. el olarak ele aldım şahsen beni kastediyorsanız. İşlemcinin apu mu olduğunu yoksa apu olmadığını mı başta idrak edemediğim için böyle söyledim. Belirttiğim gibi “Rekabetçi oyunları” çok rahat oynattırabileceğini belirttim. O 3500’ü de geçen gün belirttiğin için öyle olur dedim. Birine benzetme yapmak istemiyorum ama Unlost pcleri tarzı 2 şekil olur farklı kombinasyonlarda diye.

Bak dostum Abdullah dün ''3500'li PC yapayım mı?'' dedi, PC'yi toplaması, indirim yapması, firmalar ile anlaşması, parçaların eline geçmesi 1 haftayı bulur zaten. Belki 1900 TL'ye APU yapacak. Sonuçta 3400G'de Ryzen 5 ailesinden.

Not: 1900 TL'ye 3400G aşırı zor, sadece örnek verdim.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Bak dostum Abdullah dün ''3500'li PC yapayım mı?'' dedi, PC'yi toplaması, indirim yapması, firmalar ile anlaşması, parçaların eline geçmesi 1 haftayı bulur zaten. Belki 1900 TL'ye APU yapacak. Sonuçta 3400G'de Ryzen 5 ailesinden.
Şöyle ki bunu da düşündüm benim kast ettiğim sadece kombinasyon. 1900 tl ye 3500 lü sistem olmasını beklemiyorum. Sanırsam kendimi anlatamadım. Benim düşüncem 1900 tl ye bir sistem olacak nasıl olur bilemem ama kombinasyonlu olacak Unlost’un bilgisayarları gibi. Onda mesela önerilen yayıncı sistemi seçeneği vardı ve özellikler değişiyordu. Yine öyle bir seçenek olacak ve ryzen 5 3500 lü ayrı bir sistem tarzı olacak ben bunu öngördüm lakin kendimi anlatamadığımı fark ettim. @Abdullah Hacıgül ve diğer bu konuyu okuyan arkadaşlar için özür dilerim...

Not: 1900 TL'ye 3400G aşırı zor, sadece örnek verdim.
3200g bile zor
Konu sahibi yanlış anlamış

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
3200g bile zor
Konu sahibi yanlış anlamış
Evet evet yazı yazdım tekrar buraya da yazayım:
Şöyle ki bunu da düşündüm benim kast ettiğim sadece kombinasyon. 1900 TL ye 3500 lü sistem olmasını beklemiyorum. Sanırsam kendimi anlatamadım. Benim düşüncem 1900 TL ye bir sistem olacak nasıl olur bilemem ama kombinasyonlu olacak Unlost’un bilgisayarları gibi. Onda mesela önerilen yayıncı sistemi seçeneği vardı ve özellikler değişiyordu. Yine öyle bir seçenek olacak ve ryzen 5 3500 lü ayrı bir sistem tarzı olacak ben bunu öngördüm lakin kendimi anlatamadığımı fark ettim. @Abdullah Hacıgül ve diğer bu konuyu okuyan arkadaşlar için özür dilerim...

1900 TL'ye olacak bir sistemde hangi Ryzen 5 işlemci kullanılabilir acaba?
Tekrar yazıyorum: Şöyle ki bunu da düşündüm benim kast ettiğim sadece kombinasyon. 1900 TL ye 3500 lü sistem olmasını beklemiyorum. Sanırsam kendimi anlatamadım. Benim düşüncem 1900 TL ye bir sistem olacak nasıl olur bilemem ama kombinasyonlu olacak Unlost’un bilgisayarları gibi. Onda mesela önerilen yayıncı sistemi seçeneği vardı ve özellikler değişiyordu. Yine öyle bir seçenek olacak ve ryzen 5 3500 lü ayrı bir sistem tarzı olacak ben bunu öngördüm lakin kendimi anlatamadığımı fark ettim. @Abdullah Hacıgül ve diğer bu konuyu okuyan arkadaşlar için özür dilerim...

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
Ryzen 3. nesil kutularına benzemiyor?
Ryzen 5 1400 olabilir.
Birde şu konuya el atabilir misiniz?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Evet evet yazı yazdım tekrar buraya da yazayım:
Şöyle ki bunu da düşündüm benim kast ettiğim sadece kombinasyon. 1900 TL ye 3500 lü sistem olmasını beklemiyorum. Sanırsam kendimi anlatamadım. Benim düşüncem 1900 TL ye bir sistem olacak nasıl olur bilemem ama kombinasyonlu olacak Unlost’un bilgisayarları gibi. Onda mesela önerilen yayıncı sistemi seçeneği vardı ve özellikler değişiyordu. Yine öyle bir seçenek olacak ve ryzen 5 3500 lü ayrı bir sistem tarzı olacak ben bunu öngördüm lakin kendimi anlatamadığımı fark ettim. @Abdullah Hacıgül ve diğer bu konuyu okuyan arkadaşlar için özür dilerim...

Tekrar yazıyorum: Şöyle ki bunu da düşündüm benim kast ettiğim sadece kombinasyon. 1900 TL ye 3500 lü sistem olmasını beklemiyorum. Sanırsam kendimi anlatamadım. Benim düşüncem 1900 TL ye bir sistem olacak nasıl olur bilemem ama kombinasyonlu olacak Unlost’un bilgisayarları gibi. Onda mesela önerilen yayıncı sistemi seçeneği vardı ve özellikler değişiyordu. Yine öyle bir seçenek olacak ve ryzen 5 3500 lü ayrı bir sistem tarzı olacak ben bunu öngördüm lakin kendimi anlatamadığımı fark ettim. @Abdullah Hacıgül ve diğer bu konuyu okuyan arkadaşlar için özür dilerim...

Sana demiyorum ki.

Top Bottom