AhmetN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Bütçeyi pek fazla esnetemem, kamera ve batarya önemli. 64 GB hafızalı modellere bakıyoruz. Ne önerirsiniz?
böyle bir marka ilk dea gördümCep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2024 - n11
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
PUBG falan oynuyorsan 40 45 fps alırsın, cod'da 60 fps.
Bütçeye göre kamerası ve bataryası aşırı iyi, tavsiye ederim.
böyle bir marka ilk dea gördüm
İkinci el ve GM düşünmüyorum. Biraz araştırdığımda güvenlik açığı, güncelleme sorunları ve teknik servis sorumsuzluğu gibi sorunlar ile karşılanları diğer servislere oranla fazla gördüm.Gm20 almanı öneririm çünkü ouikitel olsun hiking olsun bunlar adı sanı duyulmamış markalar yani güvenlik ve ömür açısından ciddi problemler çıkarabilirler adam akıllı servis bulabileceğinden de şüpheliyim.
ayrıca ikinci el telefonlar alabilirsin xiaominin güzel fiyat performans telefonları var ikinci el piyasasında
1900 liraya biraz eski ama gm9 pro alabilirsin hatta ben onu alırdım direk. Çünkü hem kamerası iyi hem snapdragon 660 kullanıyor.
Bilinmeyen markalardaki telefonlarda o güvenlik sorunu daha fazla. ya ouikitel hiking bunlar duyulmamış markalar. Bir sorun olunca muhattap alacağın kişiler bulmak zor olur. O fiyata her telefonun hatası var ama 2 sene önce çıkmış snapdragon 660 kullanan üstüne dxo mark kamera testinden 90 küsür almış full hd gm9 pro almak mı daha akıllıca olur. Yoksa adı sanı duyulmamış ouikitel gibi markalar almak mı?İkinci el ve GM düşünmüyorum. Biraz araştırdığımda güvenlik açığı, güncelleme sorunları ve teknik servis sorumsuzluğu gibi sorunlar ile karşılanları diğer servislere oranla fazla gördüm.
Ben telefon atmadım ki. Sadece öneri istedim.Senin attığın telefonlarda o güvenlik sorunu daha fazla. ya ouikitel hiking bunlar duyulmamış markalar. Bir sorun olunca muhattap alacağın kişiler bulmak zor olur. O fiyata her telefonun hatası var ama 2 sene önce çıkmış snapdragon 660 kullanan üstüne dxo mark kamera testinden 90 küsür almış full hd gm9 pro almak mı daha akıllıca olur. Yoksa adı sanı duyulmamış ouikitel gibi markalar almak mı?
aynen karıştırmışım düzelttim. dediklerim geçerli o fiyata çok seçeneğin yok o fiyata anca giriş segmenti alırsın ve problemler yaşarsın o yüzden ikinci el düşünmüyor isen o fiyata alabileceğin donanım bakımından en iyi telefon bu. Hem sıfır hem snapdragon 660 alıyorsun o fiyata. Kamerası desen iyi bir kamerası var üzmez.Ben telefon atmadım ki. Sadece öneri istedim.
Hocam Redmi 9 daha mantıklı değil miredmi 9c
Haklısın hocam, arada çok fazla farklar olmasa da daha iyi redmi 9Hocam Redmi 9 daha mantıklı değil mi
1080p ekranı, hızlı şarj, çok daha iyi işlemci, daha iyi kamera.