Neler Yeni

1900 TL telefon önerisi

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Bütçeyi pek fazla esnetemem, kamera ve batarya önemli. 64 GB hafızalı modellere bakıyoruz. Ne önerirsiniz?

'Meren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Eren Metin Demir
Discord
'Meren#5555

Bütçeye göre kamerası ve bataryası aşırı iyi, tavsiye ederim.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH

Omnissiah

80+ Bronze
Gm20 almanı öneririm çünkü ouikitel olsun hiking olsun bunlar adı sanı duyulmamış markalar yani güvenlik ve ömür açısından ciddi problemler çıkarabilirler adam akıllı servis bulabileceğinden de şüpheliyim.

ayrıca ikinci el telefonlar alabilirsin xiaominin güzel fiyat performans telefonları var ikinci el piyasasında

1900 liraya biraz eski ama gm9 pro alabilirsin hatta ben onu alırdım direk. Çünkü hem kamerası iyi hem snapdragon 660 kullanıyor.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gm20 almanı öneririm çünkü ouikitel olsun hiking olsun bunlar adı sanı duyulmamış markalar yani güvenlik ve ömür açısından ciddi problemler çıkarabilirler adam akıllı servis bulabileceğinden de şüpheliyim.

ayrıca ikinci el telefonlar alabilirsin xiaominin güzel fiyat performans telefonları var ikinci el piyasasında

1900 liraya biraz eski ama gm9 pro alabilirsin hatta ben onu alırdım direk. Çünkü hem kamerası iyi hem snapdragon 660 kullanıyor.
İkinci el ve GM düşünmüyorum. Biraz araştırdığımda güvenlik açığı, güncelleme sorunları ve teknik servis sorumsuzluğu gibi sorunlar ile karşılanları diğer servislere oranla fazla gördüm.

Omnissiah

80+ Bronze
İkinci el ve GM düşünmüyorum. Biraz araştırdığımda güvenlik açığı, güncelleme sorunları ve teknik servis sorumsuzluğu gibi sorunlar ile karşılanları diğer servislere oranla fazla gördüm.
Bilinmeyen markalardaki telefonlarda o güvenlik sorunu daha fazla. ya ouikitel hiking bunlar duyulmamış markalar. Bir sorun olunca muhattap alacağın kişiler bulmak zor olur. O fiyata her telefonun hatası var ama 2 sene önce çıkmış snapdragon 660 kullanan üstüne dxo mark kamera testinden 90 küsür almış full hd gm9 pro almak mı daha akıllıca olur. Yoksa adı sanı duyulmamış ouikitel gibi markalar almak mı?

Son düzenleme:

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin attığın telefonlarda o güvenlik sorunu daha fazla. ya ouikitel hiking bunlar duyulmamış markalar. Bir sorun olunca muhattap alacağın kişiler bulmak zor olur. O fiyata her telefonun hatası var ama 2 sene önce çıkmış snapdragon 660 kullanan üstüne dxo mark kamera testinden 90 küsür almış full hd gm9 pro almak mı daha akıllıca olur. Yoksa adı sanı duyulmamış ouikitel gibi markalar almak mı?
Ben telefon atmadım ki. Sadece öneri istedim.

Omnissiah

80+ Bronze
Ben telefon atmadım ki. Sadece öneri istedim.
aynen karıştırmışım düzelttim. dediklerim geçerli o fiyata çok seçeneğin yok o fiyata anca giriş segmenti alırsın ve problemler yaşarsın o yüzden ikinci el düşünmüyor isen o fiyata alabileceğin donanım bakımından en iyi telefon bu. Hem sıfır hem snapdragon 660 alıyorsun o fiyata. Kamerası desen iyi bir kamerası var üzmez.

En İyi Cevap
3
Merhaba Redmi 9 öneririm 64gb modeli şu an 1930 lira link :

Ve okumanızı tavsiye ederim:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Redmi 9 daha mantıklı değil mi
1080p ekranı, hızlı şarj, çok daha iyi işlemci, daha iyi kamera.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,527
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn
Top Bottom