Neler Yeni

1959 öncesi şampiyonluk

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
trabzon farklı bi kulüp 45 şampiyonluğu olmayacak bjk nin 20 tane olacak

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Aziz başkan bilmiyor muydu Fenerbahçe'nin 1959'dan önce şampiyon olduğunu?
Biliyordu, ama neden ağlayıp şikayet etmiyordu?
Çünkü adam biliyordu neden sayılmadığını.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Neden sayılmıyormuş?

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
harbi neden sayılmıyodu

Jaja50

80+ Silver
Son dönemlerde başarı yakalayamayınca sırf Galatasaray'ı geçmek için 1959 öncesi şampiyonlukların sayılması kadar rezil bir durum yok. Fenerbahçe'li arkadaşlara sesleniyorum, sizce bu komik bir durum değil mi? Ve ayrıca hiç de etik bir şey değil.

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
harbi neden sayılmıyodu
çok değişik puanlarla biten lig sıralamaları var örneğin 1 takımın sın 3 maçı eksik fenerbahçe 3 puan önde lider bitirip şşampiyom olduğu sezon var o takım 3 maç oynamamaış

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Son dönemlerde başarı yakalayamayınca sırf Galatasaray'ı geçmek için 1959 öncesi şampiyonlukların sayılması kadar rezil bir durum yok. Fenerbahçe'li arkadaşlara sesleniyorum, sizce bu komik bir durum değil mi? Ve ayrıca hiç de etik bir şey değil.
TFF, 1 ocak 1923'de kuruldu. Neden 23'den sonrası sayılmasın? Asıl sizin ağlama Fener söyleminiz çok komik.

Jaja50

80+ Silver
çok değişik puanlarla biten lig sıralamaları var
Evet, hem değişik hem komik.
Fenerbahçe 10 maç oynuyor 9 puan alıyor, arkasındaki takımlar 7 maç falan oynayıp 8 puan alıyor ve o sezonlarda fener şampiyon oluyor. Böyle bir şampiyonluğa itiraz edip yıldız beklemek de ayrı komik :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TFF, 1 ocak 1923'de kuruldu. Neden 23'den sonrası sayılmasın? Asıl sizin ağlama Fener söyleminiz çok komik.
Nerede "Ağlama Fener" dedim?

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Fenerbahçeli bir arkadaşım diyor ki Ali Koç kadar karaktersiz bir başkan yok, Galatasaray 1959 öncesi sayılamasın diye Fetö'cü damgası basılır mı dedi?
harbi neden sayılmıyodu
Neden sayılmıyormuş?
Tamamının neden sayılmadığını bilmiyorum lakin bazı şampiyonluklar İstanbul ligi şampiyonluğu. Yaklaşık 5 tanesi. Süper Lig şampiyonluğu değil.

şahin doğan

80+ Platinum
bir galatasaraylı olarak düşünüyorum ben 7 yıl boyunca hiç bir şey başaramasaydım şuan ki durumu kurtarmak amacıyla bir şeyler yapardım ama fenerbahçe nin böyle bir şey yapıp kendini daha da küçük düşürmesi dalga geçilmeyecek gibi değil

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Evet, hem değişik hem komik.
Fenerbahçe 10 maç oynuyor 9 puan alıyor, arkasındaki takımlar 7 maç falan oynayıp 8 puan alıyor ve o sezonlarda fener şampiyon oluyor. Böyle bir şampiyonluğa itiraz edip yıldız beklemek de ayrı komik :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerede "Ağlama Fener" dedim?
Genel olarak hiç görmüyor musun ağlama Fener lafını? Senden bahsetmiyorum genel.

Top Bottom