ahmetcnar1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 224
trabzon farklı bi kulüp 45 şampiyonluğu olmayacak bjk nin 20 tane olacak
Neden sayılmıyormuş?Aziz başkan bilmiyor muydu Fenerbahçe'nin 1959'dan önce şampiyon olduğunu?
Biliyordu, ama neden ağlayıp şikayet etmiyordu?
Çünkü adam biliyordu neden sayılmadığını.
harbi neden sayılmıyoduAziz başkan bilmiyor muydu Fenerbahçe'nin 1959'dan önce şampiyon olduğunu?
Biliyordu, ama neden ağlayıp şikayet etmiyordu?
Çünkü adam biliyordu neden sayılmadığını.
çok değişik puanlarla biten lig sıralamaları var örneğin 1 takımın sın 3 maçı eksik fenerbahçe 3 puan önde lider bitirip şşampiyom olduğu sezon var o takım 3 maç oynamamaışharbi neden sayılmıyodu
TFF, 1 ocak 1923'de kuruldu. Neden 23'den sonrası sayılmasın? Asıl sizin ağlama Fener söyleminiz çok komik.Son dönemlerde başarı yakalayamayınca sırf Galatasaray'ı geçmek için 1959 öncesi şampiyonlukların sayılması kadar rezil bir durum yok. Fenerbahçe'li arkadaşlara sesleniyorum, sizce bu komik bir durum değil mi? Ve ayrıca hiç de etik bir şey değil.
Evet, hem değişik hem komik.çok değişik puanlarla biten lig sıralamaları var
Nerede "Ağlama Fener" dedim?TFF, 1 ocak 1923'de kuruldu. Neden 23'den sonrası sayılmasın? Asıl sizin ağlama Fener söyleminiz çok komik.
Fenerbahçeli bir arkadaşım diyor ki Ali Koç kadar karaktersiz bir başkan yok, Galatasaray 1959 öncesi sayılamasın diye Fetö'cü damgası basılır mı dedi?Son dönemlerde başarı yakalayamayınca sırf Galatasaray'ı geçmek için 1959 öncesi şampiyonlukların sayılması kadar rezil bir durum yok. Fenerbahçe'li arkadaşlara sesleniyorum, sizce bu komik bir durum değil mi? Ve ayrıca hiç de etik bir şey değil.
harbi neden sayılmıyodu
Tamamının neden sayılmadığını bilmiyorum lakin bazı şampiyonluklar İstanbul ligi şampiyonluğu. Yaklaşık 5 tanesi. Süper Lig şampiyonluğu değil.Neden sayılmıyormuş?
Genel olarak hiç görmüyor musun ağlama Fener lafını? Senden bahsetmiyorum genel.Evet, hem değişik hem komik.
Fenerbahçe 10 maç oynuyor 9 puan alıyor, arkasındaki takımlar 7 maç falan oynayıp 8 puan alıyor ve o sezonlarda fener şampiyon oluyor. Böyle bir şampiyonluğa itiraz edip yıldız beklemek de ayrı komik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerede "Ağlama Fener" dedim?
Görüyorum tabii. Bana dedin sandım.Genel olarak hiç görmüyor musun ağlama Fener lafını? Senden bahsetmiyorum genel.