1959 öncesi şampiyonluk

TFF, 1 ocak 1923'de kuruldu. Neden 23'den sonrası sayılmasın? Asıl sizin ağlama Fener söyleminiz çok komik.
TFF kurulur kurulmaz Türkiye çapında 1. lig kurmadı kuramadı, Fener'in ağladığı şampiyonluğun yarısı İstanbul kupası.

kabul edilirse trabzonun 45 fb nin 28 gs nib23 şampiyonluğu olucak fbliler son dönemde kupa kazanamadıkalrı için istiyorlar
Trabzonun kuruluş tarihi 1967 nasıl oluyor o?

Son dönemlerde başarı yakalayamayınca sırf Galatasaray'ı geçmek için 1959 öncesi şampiyonlukların sayılması kadar rezil bir durum yok. Fenerbahçe'li arkadaşlara sesleniyorum, sizce bu komik bir durum değil mi? Ve ayrıca hiç de etik bir şey değil.
Evet haklı söylüyorsun fener bahçe uzun senelerdir kupa kazanamadığı için böyle yapıyor ancak o şampiyonluklar da bizim hakkımız

Rica ediyorum şu aciz sözü söyleyip durma :)
şu cümleye aciz diyebiliyorsun ama söz konusu mahalle şampiyonlukları olunca arkasında durabiliyormusun cidden ? ( seviyeli bir şekilde tartışabiliriz )

DaVG8G-W4AAJ7Bw.jpg
2021-04-02.png
madem 1940 şampiyonu eskişehir ve madem 1946 şampiyonu gençlerbiriği nasıl 28 oluyor

Ekler

• 2021-04-02.png
    2021-04-02.png
    3.3 MB · Hit: 52
Son dönemlerde başarı yakalayamayınca sırf Galatasaray'ı geçmek için 1959 öncesi şampiyonlukların sayılması kadar rezil bir durum yok. Fenerbahçe'li arkadaşlara sesleniyorum, sizce bu komik bir durum değil mi? Ve ayrıca hiç de etik bir şey değil.
Son dönemde yapılan bir şey değil dostum bu, öncesinde de sürekli böyle söylemler oluyordu sadece itiraz edilmemişti. Aziz Yıldırım daha önce bu olayı çok kez dile getirdi.
Fakat Fenerbahçe son dönemlerde her şeyi bir yere bağlıyor. Çıkıp top oynayıp kazanması gereken bir kulüpken yok şampiyonluklarmış yok Erol Bulut'muş. Artık sabrı kalmadı hiçbir taraftarın Erol Bulut ile bir yere gelemeyen Fenerbahçe, umarım sezon sonuna kadar bir yere gelebilir.

Sizin şampiyonluklarınız da sayılacak niye bu kadar kudurdunuz ki? Hee doğru sayılırsa itibarınız çökücek :D
Bizim itibarımız senelerdir başarısızlık görüp amatör küme lig kupalarının şampiyonluk sayısından ibaret değil.

Son dönemde yapılan bir şey değil dostum bu, öncesinde de sürekli böyle söylemler oluyordu sadece itiraz edilmemişti. Aziz Yıldırım daha önce bu olayı çok kez dile getirdi.
Fakat Fenerbahçe son dönemlerde her şeyi bir yere bağlıyor. Çıkıp top oynayıp kazanması gereken bir kulüpken yok şampiyonluklarmış yok Erol Bulut'muş. Artık sabrı kalmadı hiçbir taraftarın Erol Bulut ile bir yere gelemeyen Fenerbahçe, umarım sezon sonuna kadar bir yere gelebilir.
Olay budur konu kapanmıştır :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,673
Üyeler
185,786
Son üye
Üniversite
Geri