Bu olay tam olarak nedir anlatabilecek varmı kabul edilirse ne olacak edilmezse ne olacak ve diğer süper lig takımlarına etkisi olacak mı
1923-1959 arasında Fenerbahçe'nin 9, Beşiktaş'ın 5, Galatasaray'ın 1, Harp Okulu'nun 3 ve Gençlerbirliği'nin 2 şampiyonluğu bulunuyor. Ancak bu takımların şampiyon oldukları turnuvalar TFF tarafından profesyönel bir lig olarak görülmüyor, 1959'dan beri oynanan Süper Lig'i profesyönel görüp sadece STSL şampiyonluklarını sayıyor ve yıldızları da takımlar buna göre veriyor. Fenerbahçe ise geçtiğimiz zamanlarda TFF'ye bu şampiyonlukların da profesyönel lig şampiyonluğu olarak sayılması için başvurdu. Bunu parodi şeklinde şöyle açıklayabiliriz yani
:
GS: Türkiye'nin en büyük kulübü biziz 4 yıldızımız var 4 4! Uefa kupamız da var ohh mis
FB: Ulan asıl benim en büyük benim 28 şampiyonluğum var lan benim!
GS: Ulan Beşiktaş tineri sen kullanıyon kafasını bu yaşıyor 28 şampiyonlukmuş hahaha!
FB: Aç araştır da gör, 1959'dan öncesini niye saymıyorsun, he?!
-------------
GS: Oğlum cidden milattan önceki kupaları mı istiyon la?!
FB: Kardeşim hakkımı arıyorum hakkımı, alıcam o 9 kupayı, kafanıza vura vura takıcam 5 yıldızı!
GS: Ulan kupa alamıyon diye ne rezilliklere düşüyosun ayıp la.
BJK: Noluyo kardeşim, ne bu tantana?!
FB: Beşiktaş sence de haklı değil miyim?
BJK: Noluyo olum, neyi tartışıyonuz yine?
GS: Beyefendi tarih öncesinden kalma şampiyonluklarını istiyor.
FB: Sen sus be 6alatasaray
GS: Asıl sen sus 7enerbahçe! Siz bize 6 attıysanız biz de size 7 attık, onun niye görmezden geliyosun?!
FB: O maç 59dan önce oynanmıştı mesela, ama onla hava atıyorsun. Beşiktaş bak sen de 4. yıldızı takıcaksın, sen de destek olsana bana
GS: Oğlum 59dan öncekiler sayılırsa benim de 37 şampiyonluğum olucak, ne var yani?!
FB: Ulan biz 23 ve 59 arası kabul olsun istiyoruz, TFF 1923'te kuruldu ya
GS: Ohooo bu ne kardeşim, Sanki 1923'ten öncesini biz de gazozuna oynadık.
Olay bu