Sahte satıyor bu satıcı uzak durun
İşlemciye olur. GPU, laptop vb. yerlere olmaz.
Sahte satıyor bu satıcı uzak durun
Ne önerirsiniz peki var mı f/p bir ürün alayım bi taneŞu satıcıdan almayın sahte ürün sattığını kanıtladım hepsiburada hala satış yapmasına izin veriyor
ELECTRO MARKET
Diğer satıcılardan teknobiyotik i seçin alın distribitör firma , ürün de güzelNe önerirsiniz peki var mı f/p bir ürün alayım bi tane
Wipaste C2 al. Performansına şaşıracaksın! Amazon LinkiNe önerirsiniz peki var mı f/p bir ürün alayım bi tane
orda 285 TLDiğer satıcılardan teknobiyotik i seçin alın distribitör firma , ürün de güzel
bunu aldım teşekkür ederim kaç güne gelir acaba amazon ileWipaste C2 al. Performansına şaşıracaksın! Amazon Linki
Teslimat tarihi yazar bayramdan sonraya kalirorda 285 TL
bunu aldım teşekkür ederim kaç güne gelir acaba amazon ile
1 yıldız veren yorumlara bakınca bi işe yaramadığını görünce mi şaşırıyoruzWipaste C2 al. Performansına şaşıracaksın! Amazon Linki
Laptop ve masaüstü için uygun mudur? Laptopta Pump out yapmayacak bir termal macun gerek bana.Wipaste C2 al. Performansına şaşıracaksın! Amazon Linki
aynen 25 haziran dediTeslimat tarihi yazar bayramdan sonraya kalir
haydaa sipariş verdim kötü mü ben hiç bakmadım yorumlara genel olarak 4,6/5 üzerinden siz ne önerirsiniz1 yıldız veren yorumlara bakınca bi işe yaramadığını görünce mi şaşırıyoruz
pump out ney bende laptop için aldımLaptop ve masaüstü için uygun mudur? Laptopta Pump out yapmayacak bir termal macun gerek bana.