benim de dün iptal edip teknobiyotik üzerinden almaya vaktim olmamıştı pişman ettiler sağolsunlarBuradan satın almıştım electro market adlı satıcı sahte ürün gönderdi iade işlemi başlatıp paramı geri aldım. Her zaman teknobiyotikten alırdım deneyim dedim pişman oldum alacaksanız satıcıyı teknobiyotik olarak seçin.
Şimdi orijinal mi değil mi nasıl anlayacağız qr code "artic.de" ye gidiyor devamı yok.Satıcı malesef electromarketi.Bu arada yıllardır kullandığım 2019 edition artic mx4 ün sahte olduğunuda 2019edition poşetli olmasından yıllar sonra öğrenmiş oldum.
Bana gerçek yazan geldi yanında sürmek için bir şey gelmedi amaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleŞimdi orijinal mi değil mi nasıl anlayacağız qr code "artic.de" ye gidiyor devamı yok.Satıcı malesef electromarketi.Bu arada yıllardır kullandığım 2019 edition artic mx4 ün sahte olduğunuda 2019edition poşetli olmasından yıllar sonra öğrenmiş oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntülefake
rzyn 5 5600 den 7500f geçince performans farkın nasıl oldu ekran kartı da önemli tabii2 ay kadar önce 5600'e sürdüm, geçenlerdeki vatan 7500f 4060 ti'lı sistemi almıştım, kule tipi snowman soğutucuyu 7500f'e geçirmek için bir çektim yapışmış, çok kötü, dua ediyorum ki pinler kırılmadı, gece saat 3 de fön makinası ile macunu erittim de çıkarttım. 50 liralık macunlar bile daha iyi öyle söyleyim.
rzyn 5 5600 den 7500f geçince performans farkın nasıl oldu ekran kartı da önemli tabii
Teknobiyotik den aldım sıkıntı olmaz her haldeBu satıcı sahte satıyor direk iade edin bende vardı kullandım anlaşılıyor sahte olduğu iade ettim Hepsiburada haklı buldu beni ama hala mağaza açık anlamadım orasını
Olmaz güvenilirTeknobiyotik den aldım sıkıntı olmaz her halde
amazon teknobıyotıkten adlım orjınalı geldı onuda eklıyeyım dedımTeknobiyotik
Hepsiburada kendisi
Amazon kendisi
Bu gibi yerlerden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, onun dışındaki satıcılar ben güvenemiyorum