Mx6 kullansan daha iyi olur. Ekran kartı için tavsiye etmiyorum uzun süre dayanan bir macun değil. Düzenli değişim yapmak şart.Laptop icin hem islemci hem de ekran kartı icin kullanılabilir mi
Mx6 kullansan daha iyi olur. Ekran kartı için tavsiye etmiyorum uzun süre dayanan bir macun değil. Düzenli değişim yapmak şart.Laptop icin hem islemci hem de ekran kartı icin kullanılabilir mi
Electro marketten satın almışım iptal edip teknobiyotikten almaya değer mi , sahte olma ihtimali var mıdır
Teknobiyorik resmi satıcı diye biliyorum. Öyleyse direkt oradanda alabilirsiniz. Malum, piyasada bu ürünün sahteside dolaşıyorElectro marketten satın almışım iptal edip teknobiyotikten almaya değer mi , sahte olma ihtimali var mıdır
Electro market güvenilir mi acaba aldım zaten de iptal edip teknobiyotikten almaya değer mi uğraşmaya üşendimTeknobiyorik resmi satıcı diye biliyorum. Öyleyse direkt oradanda alabilirsiniz. Malum, piyasada bu ürünün sahteside dolaşıyor
Sahte ürün olduğunu anlarsan iade edersin uğraşma bence.Electro market güvenilir mi acaba aldım zaten de iptal edip teknobiyotikten almaya değer mi uğraşmaya üşendim
hocam kargolanmadıysa bence iptal edip teknobiyotikten alınElectro market güvenilir mi acaba aldım zaten de iptal edip teknobiyotikten almaya değer mi uğraşmaya üşendim
.bu linkten alanlara geçmiş olsun çakma gönderiyorlarmış
aynen haklısın diğer satıcı belirsiz ama kod bitmiş alamadık
Soğutmaya çok etkisi yok ama macun taşmasını engelliyor daha güzel sağlam görünüyorsoğutmaya çok etkisi var mı hocam o ek takılan braketlerde