Neler Yeni

19cm ele viper mini uyar mı

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Mert Çevik
Rival 3

gaminggene güvenmem, ordan almak istemem dersen 10 lira daha verip mediamarkttan alabilirsin.

bimin uygulamasında 250₺ idi ama daha duruyor mu bi kontrol edin

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sorması ayıp ne kadara ve nereden aldınız?
Itopya'da 399 TL'ye düşmüştü. Aslında 2-3 ay önce 250 TL'ye düşmüştü fakat alamamıştım şimdi para geçti elime Itopya'dan 399 TL'ye aldım. Şimdi 429 TL'ye çıkmış. 2. El sitelerinden açılmamış kutuda 300 TL'ye falan bulabilirsiniz belki bi bakın derim.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Gittim senin için elimi ölçtüm aynı el boyutumuz ben de viper mini kullanıyorum ve hayatımda elime bu kadar iyi uyan bir mouse görmedim (claw).
hocam zaman ayırdığınız için teşekkürler belki banada uyar denemek istiyorum tekrardan teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rival 3

gaminggene güvenmem, ordan almak istemem dersen 10 lira daha verip mediamarkttan alabilirsin.

hocam rival 3 de çok hoşuma gidiyor ama claw gripe uygun değil dediler kafam karıştı biraz

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
hocam zaman ayırdığınız için teşekkürler belki banada uyar denemek istiyorum tekrardan teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam rival 3 de çok hoşuma gidiyor ama claw gripe uygun değil dediler kafam karıştı biraz
Benim bildiğim claw'a uygun ama bilmiyorum.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Benim bildiğim claw'a uygun ama bilmiyorum.
Mağazada denemek lazım, hafta sonu mediamarkta gidip bir bakarım, nasıl oluyor elime. Zaman ayırdığınız için teşekkürler hocam iyi forumlar bu arada hafta sonuna Kingston, viper, rival 3 den birini almayı düşünüyorum hepinize tekrardan teşekkür ederim iyi akşamlar

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Mağazada denemek lazım, hafta sonu mediamarkta gidip bir bakarım, nasıl oluyor elime. Zaman ayırdığınız için teşekkürler hocam iyi forumlar bu arada hafta sonuna Kingston, viper, rival 3 den birini almayı düşünüyorum hepinize tekrardan teşekkür ederim iyi akşamlar
iyi akşamlar.

Hwaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan Demirkıran
Rival 3

rival 3 hayatımda kullandığım en kötü mouse içinde bir şey varmış gibi salladığımda ses çıkarıyor ayrıca tuşları berbat sensörü zaten iğrenç hyper x pulsefire haste alıp rahatladım

Top Bottom