Çözüldü✓ 19K Sistem Önerisi

Kesinlikle alınır. Kasa, PSU güzel. İşlemci güzel. Ekran kartı hem model hem seri olarak güzel. 1tb M2 olmasıda iyi. Anakart giriş model kalmış sadece ama bu fiyata es geçilebilir bence.

Eğer saf oyun performansı istiyorsanız alınır. Ancak yayın, kayıt, render gibi işler yapacaksanız eğer rtx ekran kartı öneririm.
reis 3060 ti dan yüksek bir ekran kartı ise neden olmasın
Post automatically merged:

Bu arada YouTube videosu yayınlandı. Psudan dolayı stok bitti geçmiş olsun. 😅

Video yayınlanmadan önce konuyu açmışsınız. Bende almayı düşündüm ama özelleştirme yapana kadar stok eridi
üzüldüm ya

Kesinlikle 3060 Ti'den daha iyi. Buna bir sözüm yok. Ancak AMD ekran kartları yayın, kayıt ve render performansı olarak RTX ekran kartlarından çok gerideler. Eğer amacın sadece oyunsa bunu al. Ama ben yayın yaparım, kayıt yaparım dersen rtx

üzüldüm ya
Ayrıca yeni seri 3060ti'ler GDDR6X olduğu için RTX 3070' ile hemen hemen aynı performansa sahipler.

Bu videodan bakabilirsin

reis bunu bende gördümde ssd ve psu çok kötü değiştirme ssd değiştiririm de psuda özelleştirme konusunda farklı bir markanın yok
SSD kötü değil, hemde 1 TB. Sadece psu kötü diyebiliriz. Ama aynı markanın PSU 'sunu 4 sene kullandım sıkıntı çıkarmadı :D

SSD kötü değil, hemde 1 TB. Sadece psu kötü diyebiliriz. Ama aynı markanın PSU 'sunu 4 sene kullandım sıkıntı çıkarmadı :D
forumlara baktım herkes kötü ve sisteme zarar verir demiş o yüzden korktum sisteme zarar verir diye ssdyede çok kalitesiz demişler

Hocam PSUyu 750w seç al hemen yapıştır. Asus tuf geri ödeme kampanyasından 600tl cashback alırsın.
maalesef o kadar bütçem yok maksimum 19000 tl

forumlara baktım herkes kötü ve sisteme zarar verir demiş o yüzden korktum sisteme zarar verir diye ssdyede çok kalitesiz demişler
Depolama aracının sisteme ne gibi bir zararı olabilir ki ? Bilmediğimden. Sistem zaten depolamada. Ve 19'a kadar çıkabilirim yazmışsın.Seagate 1TB Firecuda 520 NVMe PCIe Gen4 M.2 SSD (5000MB Okuma / 4400MB Yazma) var 700 küsür fark ile hemde gen4 destekli. Anakartta destekliyor. Seagate kimse bir şey diyemez muhtemelen en eski hdd üreticilerinden biri.

Kesinlikle 3060 Ti'den daha iyi. Buna bir sözüm yok. Ancak AMD ekran kartları yayın, kayıt ve render performansı olarak RTX ekran kartlarından çok gerideler. Eğer amacın sadece oyunsa bunu al. Ama ben yayın yaparım, kayıt yaparım dersen rtx

Ayrıca yeni seri 3060ti'ler GDDR6X olduğu için RTX 3070' ile hemen hemen aynı performansa sahipler.

Bu videodan bakabilirsin

hocam öyle yayın yapacağımı sanmıyorum oyun oynar kodlama öğrenmeye çalışırım

maalesef o kadar bütçem yok maksimum 19000 TL
sepete ekleniyo şimdi denedim sende dene

sepete ekleniyo şimdi denedim sende dene
reis zaten sepete eklenir ama sadece stoğu kalan parçalar alınır yani sepete eklediğiniz sistemde psu yok

reis psu zarar verir demiştim başta

reis zaten sepete eklenir ama sadece stoğu kalan parçalar alınır yani sepete eklediğiniz sistemde psu yok

reis psu zarar verir demiştim başta
hocam hayır öyle değil. şu an sistem 18.999 TL fiyatıyla herhangi bir özelleştirme yapmadan sepete ekleyebiliyorum

işte sanırım sipariş ederseniz psusuz geliyor
hayır hocam stok yeniden gelmiş. yanlış anlıyorsunuz psu bölümünde 650w seçili sıkıntı yok. sepete ekleyin ve alın

işte sanırım sipariş ederseniz psusuz geliyor
20230319_193112.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,959
Üyeler
190,840
Son üye
serkansormx