Çözüldü✓ 19K Sistem Önerisi

eko teko

80+
Reaksiyon skoru
62
Bütçe
19000
https://www.itopya.com/dh-shark_h22962 bu sistemi almayı düşünüyorum daha iyi bir sistem var mıdır ? veya daha iyi bir sistem gelir mi ? bir kaç ay önce 6800 sistem bu fiyatlara gitti sizce beklemeli miyim almalı mı cevap yazanlara teşekkür ediyorum

Reis 6750 xt 3060 tidan daha iyi o yüzden içime sinmedi

Dün vardı Rx 6800 ve b550 anakartlı ama stok bitti 19 kmıydı neydi oda.

performans olarak olabilir fakat nvidia seçersen daha sorunsuz kullanırsın ve yazılımda vs. amd yerine nvidia seçilmesi söz konusu
reis amd bu sorunları çözdü diye biliyorum ama 3060 ti bence o para çok 3070 olursa olabilir ama

https://www.itopya.com/dh-shark_h22962 bu sistemi almayı düşünüyorum daha iyi bir sistem var mıdır ? veya daha iyi bir sistem gelir mi ? bir kaç ay önce 6800 sistem bu fiyatlara gitti sizce beklemeli miyim almalı mı cevap yazanlara teşekkür ediyorum
Kesinlikle alınır. Kasa, PSU güzel. İşlemci güzel. Ekran kartı hem model hem seri olarak güzel. 1tb M2 olmasıda iyi. Anakart giriş model kalmış sadece ama bu fiyata es geçilebilir bence.

Eğer saf oyun performansı istiyorsanız alınır. Ancak yayın, kayıt, render gibi işler yapacaksanız eğer rtx ekran kartı öneririm.

Bunun stok bitmişti geri gelmiş. Anakart filan çok üst seviye.
Post automatically merged:

Ramlar'i bir yandaki ile değiştir. kasa ve psu bir süre götürür. İndirimden güzel bir psu eklersin bunuda yarı fiyatına geri satarsın.

Kesinlikle alınır. Kasa, PSU güzel. İşlemci güzel. Ekran kartı hem model hem seri olarak güzel. 1tb M2 olmasıda iyi. Anakart giriş model kalmış sadece ama bu fiyata es geçilebilir bence.

Eğer saf oyun performansı istiyorsanız alınır. Ancak yayın, kayıt, render gibi işler yapacaksanız eğer rtx ekran kartı öneririm.
Bu arada YouTube videosu yayınlandı. Psudan dolayı stok bitti geçmiş olsun. 😅

Video yayınlanmadan önce konuyu açmışsınız. Bende almayı düşündüm ama özelleştirme yapana kadar stok eridi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,202
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri