Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 19TL --- Siyah Sweatshirt

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

siyabent

80+ Bronze
Kondisyon diye bir terim vardir hocam. Urunun temizligi/yipranmisligi hakkinda bilgi verir. Amazon bunu ikinci el olarak satacakti. Sana geldigi halinde cok az cizik vardi ve bunu mesela 1000x birime satacakti. Ancak senin gruba attigin fotograflara bakildiginda bir yarik var artik o yuzden bunu 1000x birime degilde 900x birime satabilecek. Bu fiyat farkinin sebebi ise kondisyon olacak. (Daha net anlatmazdim. Umarim jeton dusmustur artik.)
o ürünün sol kulaklığında baş ve kuyruğun bağlantı kısmında sorun vardı kondisyonluk bir durum yok tamirde edilemez üretim hatası çöp

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Doğukan
ben sanmıyorum çoğu kişinin iade edeceğini bu forumda ben 1 tane almıştım onada iade oluşturdum durumu öğrenince. bu forumda ki yamyamlar temu konularında zaten belli etti kendini beleşe getirtmeye çalışanlardan tut üründe sorun yokken iade oluşturup ürünün elinde kalmasını sağlayana kadar allah satıcıya kolaylık versin işi çok zor

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
İsmail
o ürünün sol kulaklığında baş ve kuyruğun bağlantı kısmında sorun vardı kondisyonluk bir durum yok tamirde edilemez üretim hatası çöp
Sana daha anlatacak bir seyim yok. Kendini buna inandirmissin. Gunahini cikarmak icinde foruma konu acmistin. Simdi ise bana kul hakkindan fln bahsediyorsun.

siyabent

80+ Bronze
Sana daha anlatacak bir seyim yok. Kendini buna inandirmissin. Gunahini cikarmak icinde foruma konu acmistin. Simdi ise bana kul hakkindan fln bahsediyorsun.
sende kendini dediğine inandırmışsın o halde hocam bende sana bir şey anlatmak zorunda değilim siz daha iyi bir insan olun lütfen

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bu ürün pek iyi degil zaten konuyu yeni gördüm ben zamanında 200tl ya 2 tane almıstım 1 kere bile giymedim şu an iptal edin bence satıcı kendi neden iptal etmiyor

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dızo modelll. Üstüne para verseler giymeyiz mesela.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Yağız
Satıcıya geçmiş olsun iade ettim ben

Belalı Civciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru