Gurkanpiro
80+ Platinum
yanı keske alaymısım 1 tişört tısorttur gıyerdık
dostum tanımadığın insanlar için bu kadar net yorum yapmamanı tavsiye ederim bu daha büyük kul hakkıdırKral onlarida cizik geldi diye iade etmezsin di mi?
bi tshirt için kimse yapmaz bence satıcı da butik gibi biyerBu forumda sırf bu tişört için THH'ye başvuracak insanlar tanıyorum bence çoğu iptal etmez bile.
hocam trendyol satıcısı olarak yazıyorum satıcı size bi ürün göndermeli satıcıda iletişim bilgisi ve bi tişört göndermeyi hedefliyor iptal ederse her bir iptal için ceza yiyor 4700 siparişi iptal etse her birinden en az 200 300 lira civarı ceza yiyecektir buda nerdeyse bir milyon liraya tekabül eder o yüzden mecburen herkese tişort gönderip iletişim numarası bırakacakEğer satıcı göndermez ise, ne gibi bir sorunla karşılaşıyor? Bilmediğimden soruyorum. Mesela dükkan puanı falan mı düşüyor?
maalesef trendyol o kadar insaflı bir yer değilsorun olursa da satış yaptığı plartforma sebebini bildirse falan.
Bilmiyordum, cevabınız için teşekkür ederim. Umarım forumda kiler de satıcının halinden anlar ve iptal ederler.hocam trendyol satıcısı olarak yazıyorum satıcı size bi ürün göndermeli satıcıda iletişim bilgisi ve bi tişört göndermeyi hedefliyor iptal ederse her bir iptal için ceza yiyor 4700 siparişi iptal etse her birinden en az 200 300 lira civarı ceza yiyecektir buda nerdeyse bir milyon liraya tekabül eder o yüzden mecburen herkese tişort gönderip iletişim numarası bırakacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef trendyol o kadar insaflı bir yer değil
sabah bi airpods iade ettim diye tüm forum beni lincledi şimdi herkes burda 1 tshirt için satıcıyı iflasa götürüyor ve kimse bir şey demiyor gerçekten herkes ihtiyacına göre davranıyor kendi çıkarını düşünüyoryanı keske alaymısım 1 tişört tısorttur gıyerdık
almadım zaten alsaydım tısortu gıyerdık derdım en azındansabah bi airpods iade ettim diye tüm forum beni lincledi şimdi herkes burda 1 tshirt için satıcıyı iflasa götürüyor ve kimse bir şey demiyor gerçekten herkes ihtiyacına göre davranıyor kendi çıkarını düşünüyor
ben sizin için demedim genel olarak mesajları okuyunca dedimalmadım zaten alsaydım tısortu gıyerdık derdım en azından
Ilk olarak net yorum yapmadim, soru sordum. Neyin kul hakki olup olmadigini biliyorum merak etme. Mesela sana kucuk bir cizikle gelen urunu iade etmek istedigini ancak edemedigin icin kullandigini ve kullanirken urune ayriyeten zarar verip iade etmeye calismanin kul hakki olup olmadigini da biliyorum. “Kulakligi kutuda mi saklasaydim?” diyordun. Evet. Iade edeceksen eger kutuda saklayacaktin.dostum tanımadığın insanlar için bu kadar net yorum yapmamanı tavsiye ederim bu daha büyük kul hakkıdır
o üründe sol kulaklık zaten sorunluydu iadesi olacaktı ve bende düşürdüm çizik oldu o üründeki sol kulaklık birine satılamayacak durumdaydı ben zaten iade ettiğimde outllet olarak bile satılamayacak durumdaydı tamire ihtiyacı vardı zaten
ayriyeten satıcıya ulaştım ve bir saattir siparişlerini iptal ettirmek için forumdakilerle iletişim kuruyorum