Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 19TL --- Siyah Sweatshirt

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Knispel

80+ Bronze
Bu forumda sırf bu tişört için THH'ye başvuracak insanlar tanıyorum bence çoğu iptal etmez bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
...
Eğer satıcı göndermez ise, ne gibi bir sorunla karşılaşıyor? Bilmediğimden soruyorum. Mesela dükkan puanı falan mı düşüyor?

siyabent

80+ Bronze
Kral onlarida cizik geldi diye iade etmezsin di mi?
dostum tanımadığın insanlar için bu kadar net yorum yapmamanı tavsiye ederim bu daha büyük kul hakkıdır
o üründe sol kulaklık zaten sorunluydu iadesi olacaktı ve bende düşürdüm çizik oldu o üründeki sol kulaklık birine satılamayacak durumdaydı ben zaten iade ettiğimde outllet olarak bile satılamayacak durumdaydı tamire ihtiyacı vardı zaten
ayriyeten satıcıya ulaştım ve bir saattir siparişlerini iptal ettirmek için forumdakilerle iletişim kuruyorum

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,487
İsim
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
...
sorun olursa da satış yaptığı plartforma sebebini bildirse falan.

siyabent

80+ Bronze
Eğer satıcı göndermez ise, ne gibi bir sorunla karşılaşıyor? Bilmediğimden soruyorum. Mesela dükkan puanı falan mı düşüyor?
hocam trendyol satıcısı olarak yazıyorum satıcı size bi ürün göndermeli satıcıda iletişim bilgisi ve bi tişört göndermeyi hedefliyor iptal ederse her bir iptal için ceza yiyor 4700 siparişi iptal etse her birinden en az 200 300 lira civarı ceza yiyecektir buda nerdeyse bir milyon liraya tekabül eder o yüzden mecburen herkese tişort gönderip iletişim numarası bırakacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorun olursa da satış yaptığı plartforma sebebini bildirse falan.
maalesef trendyol o kadar insaflı bir yer değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
...
hocam trendyol satıcısı olarak yazıyorum satıcı size bi ürün göndermeli satıcıda iletişim bilgisi ve bi tişört göndermeyi hedefliyor iptal ederse her bir iptal için ceza yiyor 4700 siparişi iptal etse her birinden en az 200 300 lira civarı ceza yiyecektir buda nerdeyse bir milyon liraya tekabül eder o yüzden mecburen herkese tişort gönderip iletişim numarası bırakacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

maalesef trendyol o kadar insaflı bir yer değil
Bilmiyordum, cevabınız için teşekkür ederim. Umarım forumda kiler de satıcının halinden anlar ve iptal ederler.

siyabent

80+ Bronze
yanı keske alaymısım 1 tişört tısorttur gıyerdık
sabah bi airpods iade ettim diye tüm forum beni lincledi şimdi herkes burda 1 tshirt için satıcıyı iflasa götürüyor ve kimse bir şey demiyor gerçekten herkes ihtiyacına göre davranıyor kendi çıkarını düşünüyor

Gurkanpiro

80+ Platinum
sabah bi airpods iade ettim diye tüm forum beni lincledi şimdi herkes burda 1 tshirt için satıcıyı iflasa götürüyor ve kimse bir şey demiyor gerçekten herkes ihtiyacına göre davranıyor kendi çıkarını düşünüyor
almadım zaten alsaydım tısortu gıyerdık derdım en azından

elemin

80+ Bronze
trendyol pass almış olduk durduk yere trendyola yaradı yine..

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
İsmail
dostum tanımadığın insanlar için bu kadar net yorum yapmamanı tavsiye ederim bu daha büyük kul hakkıdır
o üründe sol kulaklık zaten sorunluydu iadesi olacaktı ve bende düşürdüm çizik oldu o üründeki sol kulaklık birine satılamayacak durumdaydı ben zaten iade ettiğimde outllet olarak bile satılamayacak durumdaydı tamire ihtiyacı vardı zaten
ayriyeten satıcıya ulaştım ve bir saattir siparişlerini iptal ettirmek için forumdakilerle iletişim kuruyorum
Ilk olarak net yorum yapmadim, soru sordum. Neyin kul hakki olup olmadigini biliyorum merak etme. Mesela sana kucuk bir cizikle gelen urunu iade etmek istedigini ancak edemedigin icin kullandigini ve kullanirken urune ayriyeten zarar verip iade etmeye calismanin kul hakki olup olmadigini da biliyorum. “Kulakligi kutuda mi saklasaydim?” diyordun. Evet. Iade edeceksen eger kutuda saklayacaktin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom