bunun için niye yalan söyleyim ki ?Oraya da hafif bir dokunuş
dostum adam neden yalan söylesin harbiden bende alabiliyordum 200 300 almadım gerek yok şimdide satıcıyla iletişime geçiyorum ben bakalım durum neymişbunun için niye yalan söyleyim ki ?
iletişime geç benim siparişi de atsın adam tc isim adres vs olmasın amadostum adam neden yalan söylesin harbiden bende alabiliyordum 200 300 almadım gerek yok şimdide satıcıyla iletişime geçiyorum ben bakalım durum neymiş
benim siparişi de sor inanmayanlar görsün iptal ederim bende zaten ondan sonrasatıcı ile iletişime geçtim işten ayrılan bir eleman böyle bir şey yapmış farkedilince ise hemen değiştirmişler telefonla görüştük mesaj bu konuşmayı mesaj olarak atmasını söyledim yeni bir konuda paylaşacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
durum bundan ibarettir
SATICI İPTAL ETMEYENLERE Bİ TİŞORT YOLLAYIP İLETİŞİM BIRAKACAKMIŞ VE HERKESİN PARASINI İADE EDECEKMİŞ BU ONUN İÇİN ÇOK BÜYÜK ZARAR OLUR ÇÜNKÜ TRENDYOL KOMİSYONLARI VE KARGO ÜCRETLERİ AŞIRI DERECEDE YÜKSEK LÜTFEN İPTAL EDELİM DOSTLARARKADAŞLAR SATICI İLE İLETİŞİME GEÇTİM TAM 4700 SİPARİŞ GELMİŞ BU ŞEKİLDE BENDE TRENDYOL SATICISIYIM VE İPTAL EDERSE ÇOK FAZLA CEZA YER GENÇ Bİ GİRİŞİMCİ ARKADAŞIMIZ
İPTAL EDİLMEZSE SİPARİŞLER Bİ GENCİMİZİN İFLASI OLACAK
BEN ŞİMDİ ÜŞENMEDEN TEK TEK 8 SAYFADAN SİPARİŞ ALAN HERKESE BAKIP ETİKETLEYECEĞİM RİCAM İPTAL ETMELERİDİR
@tekno_dahisi @LORN @Revainer @ZEO. @Bünyamina @agno @MamiKK @kozkanat @Remi @patlicankebab @KasapBey @mert13377 @TinerciAlper @Sellier @elemin @quartle @seeznus @Mr.White @hamburkus @Belalı Civciv @FR13NDSLX @zapkinus @ANYA @Palo DAYI 👑 @Yağız_82 @Gurkanpiro @HacıSOFU @rtx3090tisuper @Muddi @Remi @Otobuscu06 @imzeo @sontoxic @ihaveful79 @Recaizade Mahmut Ekrem @KingDeViL
ARANIZDA ALMAYAN ARKADAŞLARDA OLABİLİR BOŞ ETİKET İÇİN KUSURA BAKMASINLAR EĞER VARSA 8 SAYFALIK KONUDA TÜM YAZANLARI ETİKETLEDİM DURUM BUDUR HOCALAR Alıntıyı görüntüle
evet maalesef oda birşeydir hocam hiç yoktan iyidir4700siparişin en fazla 1000tanesi bu forumdandır allah kolaylık versin adama
Kral onlarida cizik geldi diye iade etmezsin di mi?4 tane erkeğiz evde 10 tane çektim en kötü dükkanda bez olarak kullanırız geçen 4lü bez 50ye aldık zaten