Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 19TL --- Siyah Sweatshirt

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,487
İsim
1
fotolar

siyabent

80+ Bronze
satıcının numarasına ulaştım iletişime geçiyorum dostlar

Ekler

• 1738610002007.png
    1738610002007.png
    1.4 MB · Hit: 143

siyabent

80+ Bronze
bunun için niye yalan söyleyim ki ?
dostum adam neden yalan söylesin harbiden bende alabiliyordum 200 300 almadım gerek yok şimdide satıcıyla iletişime geçiyorum ben bakalım durum neymiş

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,487
İsim
1
dostum adam neden yalan söylesin harbiden bende alabiliyordum 200 300 almadım gerek yok şimdide satıcıyla iletişime geçiyorum ben bakalım durum neymiş
iletişime geç benim siparişi de atsın adam tc isim adres vs olmasın ama

siyabent

80+ Bronze
satıcı ile iletişime geçtim işten ayrılan bir eleman böyle bir şey yapmış farkedilince ise hemen değiştirmişler telefonla görüştük mesaj bu konuşmayı mesaj olarak atmasını söyledim yeni bir konuda paylaşacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

durum bundan ibarettir

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,487
İsim
1
satıcı ile iletişime geçtim işten ayrılan bir eleman böyle bir şey yapmış farkedilince ise hemen değiştirmişler telefonla görüştük mesaj bu konuşmayı mesaj olarak atmasını söyledim yeni bir konuda paylaşacağım

durum bundan ibarettir
benim siparişi de sor inanmayanlar görsün iptal ederim bende zaten ondan sonra

hepsini iptal ettim ben

Son düzenleme:

siyabent

80+ Bronze
ARKADAŞLAR SATICI İLE İLETİŞİME GEÇTİM TAM 4700 SİPARİŞ GELMİŞ BU ŞEKİLDE BENDE TRENDYOL SATICISIYIM VE İPTAL EDERSE ÇOK FAZLA CEZA YER GENÇ Bİ GİRİŞİMCİ ARKADAŞIMIZ
İPTAL EDİLMEZSE SİPARİŞLER Bİ GENCİMİZİN İFLASI OLACAK
BEN ŞİMDİ ÜŞENMEDEN TEK TEK 8 SAYFADAN SİPARİŞ ALAN HERKESE BAKIP ETİKETLEYECEĞİM RİCAM İPTAL ETMELERİDİR
@tekno_dahisi @LORN @Revainer @ZEO. @Bünyamina @agno @MamiKK @kozkanat @Remi @patlicankebab @KasapBey @mert13377 @TinerciAlper @Sellier @elemin @quartle @seeznus @Mr.White @hamburkus @Belalı Civciv @FR13NDSLX @zapkinus @ANYA @Palo DAYI 👑 @Yağız_82 @Gurkanpiro @HacıSOFU @rtx3090tisuper @Muddi @Remi @Otobuscu06 @imzeo @sontoxic @ihaveful79 @Recaizade Mahmut Ekrem @KingDeViL
ARANIZDA ALMAYAN ARKADAŞLARDA OLABİLİR BOŞ ETİKET İÇİN KUSURA BAKMASINLAR EĞER VARSA 8 SAYFALIK KONUDA TÜM YAZANLARI ETİKETLEDİM DURUM BUDUR HOCALAR
1738612055802.png

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,487
İsim
1
4700siparişin en fazla 1000tanesi bu forumdandır allah kolaylık versin adama

siyabent

80+ Bronze
ARKADAŞLAR SATICI İLE İLETİŞİME GEÇTİM TAM 4700 SİPARİŞ GELMİŞ BU ŞEKİLDE BENDE TRENDYOL SATICISIYIM VE İPTAL EDERSE ÇOK FAZLA CEZA YER GENÇ Bİ GİRİŞİMCİ ARKADAŞIMIZ
İPTAL EDİLMEZSE SİPARİŞLER Bİ GENCİMİZİN İFLASI OLACAK
BEN ŞİMDİ ÜŞENMEDEN TEK TEK 8 SAYFADAN SİPARİŞ ALAN HERKESE BAKIP ETİKETLEYECEĞİM RİCAM İPTAL ETMELERİDİR
@tekno_dahisi @LORN @Revainer @ZEO. @Bünyamina @agno @MamiKK @kozkanat @Remi @patlicankebab @KasapBey @mert13377 @TinerciAlper @Sellier @elemin @quartle @seeznus @Mr.White @hamburkus @Belalı Civciv @FR13NDSLX @zapkinus @ANYA @Palo DAYI 👑 @Yağız_82 @Gurkanpiro @HacıSOFU @rtx3090tisuper @Muddi @Remi @Otobuscu06 @imzeo @sontoxic @ihaveful79 @Recaizade Mahmut Ekrem @KingDeViL
ARANIZDA ALMAYAN ARKADAŞLARDA OLABİLİR BOŞ ETİKET İÇİN KUSURA BAKMASINLAR EĞER VARSA 8 SAYFALIK KONUDA TÜM YAZANLARI ETİKETLEDİM DURUM BUDUR HOCALAR Alıntıyı görüntüle
SATICI İPTAL ETMEYENLERE Bİ TİŞORT YOLLAYIP İLETİŞİM BIRAKACAKMIŞ VE HERKESİN PARASINI İADE EDECEKMİŞ BU ONUN İÇİN ÇOK BÜYÜK ZARAR OLUR ÇÜNKÜ TRENDYOL KOMİSYONLARI VE KARGO ÜCRETLERİ AŞIRI DERECEDE YÜKSEK LÜTFEN İPTAL EDELİM DOSTLAR

Bünyamina

80+ Platinum
Ürün en çok satanlarda 1. sırada. :D

siyabent

80+ Bronze
4700siparişin en fazla 1000tanesi bu forumdandır allah kolaylık versin adama
evet maalesef oda birşeydir hocam hiç yoktan iyidir

satıcının ortalama yüz bin lira zararı olacaktır çok geçmiş olsun hastanede olduğu için görememiş ne bahtsız bi arkadaşmış

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom