Neler Yeni

1Gbit mi 500Mpbs mi?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
RYZEN 5 5600 RTX 3060 Sisteme sahibim. Depolama özelliklerin nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon şimdi gördüm sistemin benden iyi

Speedtest test atar mısın

Timci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fehim Şalış
RYZEN 5 5600 RTX 3060 Sisteme sahibim. Depolama özelliklerin nedir

Pardon şimdi gördüm sistemin benden iyi

Speedtest test atar mısın
Eve geçince atarım. Şu an 1000mbit olmasının sebebi ise superonline 3 ocakta hediye olarak 1 aylık 1000mbit verdi.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Demekki tam olarak vermiyor olabilir. Benim türknetin kendi altyapısı üzerinden veriyor.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Normal değerler. 65 70 arasında indirme yapman gerekirdi. Acaba modemin İPV6 desteği var mı acaba.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Ondan dolayı olabilir IPV4 stabil indirme hızı düşük veriyordu. IPV6 Stabil değil ama yüksek indirme hızları sağlıyordu benim modemimde çünkü.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Paketiniz 1000 lik mi ? ne kadar max indirme hızı aldınız ?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Tek kişi düşünmeyin bence. Gün gelir misafir gelir fazla yüklenme olur. Lazım olur. Bizim evde 5 kişi 7-8 cihaz var . 5 telefon 2 tablet 2 IPTV 1 PC ve genelde videolar oyunlar oynanıyor. Anlayacağınız İnternet can çekişiyor bizim. Alın bence 50 tl çok değil.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Tek kişi düşünmeyin bence. Gün gelir misafir gelir fazla yüklenme olur. Lazım olur. Bizim evde 5 kişi 7-8 cihaz var . 5 telefon 2 tablet 2 IPTV 1 PC ve genelde videolar oyunlar oynanıyor. Anlayacağınız İnternet can çekişiyor bizim. Alın bence 50 TL çok değil.
Onun internet hızıyla pek ilgisi yok. Yönlendirici yani routerın donanımı ile alakası var. soc ve antenler kuvvetli ise ve bellek boyutu yüksek ise o kadar cihaz bağlıyken sorun yaşanmamalı diye düşünüyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
100 gb ve üzeri için yeterli olduğunu zannetmiyorum 100 mbsnin.
O kadar büyük oyunu ayda bir falan indiriyordum onu bile birkaç saatte hallediyordu. Aşırı sık oyun indir sil yapmayan biri için fazlası gereksiz bence. Ben 160TL öderken 200TL ye 500Mbps vardı, geçsem mi diyordum ama kısa bir düşününce çok gereksiz geldi. Ayda 1-2TB anca harcıyoruz zaten 😀

Top Bottom