Kargo parası illa ödüyorGeeky GK61
Amazon prime kullanmayı unutmayın.
İthalat ücreti mi kargo mu hocam? Bende böyle yazıyor çünkü.Kargo parası illa ödüyor
Temu da sürekli magegee klavyeler denk geliyor ama kalitesi falan nedir bilemiyorum 1000TL civarı indirim olursa alınabilir gibi.
Evet vergi dahil mi yoksa vergi harici mi 700 klavye nasıl peki switch vs. Olarak? 1000hz vs destekli mi acaba?İthalat ücreti mi kargo mu hocam? Bende böyle yazıyor çünkü.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu model bazılarında indirimle 700 civarına düştüğünü söylediler. O fiyata bulursanız alınabilir.
artı 100 lira kargo parası varİthalat ücreti mi kargo mu hocam? Bende böyle yazıyor çünkü.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu model bazılarında indirimle 700 civarına düştüğünü söylediler. O fiyata bulursanız alınabilir.
Evet, vergi dahil 700. 1000hz destekler hocam. Switchleri renk olarak yellow. Hangi switch markasını kullanıyor onu bilmiyorum ama klavyede hot swap özelliği varsa çok sorun değil. Hot swap özelliği var mı yok mu diye biraz aradım ama bir şey bulamadım. Kutunun içinden switch sökme aparatı çıkıyor ama bu kanıt değil maalesef. Yine de hot swap olmasa bile 700 e sıfır olarak daha iyisini bulmak zor.Evet vergi dahil mi yoksa vergi harici mi 700 klavye nasıl peki switch vs. Olarak? 1000hz vs destekli mi acaba?
Yakın bir zamanda arkadaşım aldı ama bende de ödeme aşamasında sorun oluştuğunu söylüyor. TR satışı var muhtemelen ama biz de farklı bir sorun var.Siparişinizdeki ürünlerin bazılarında sorun oluştu (daha fazla bilgi için aşağıya bakın):
diyor amazon. TR satışı yok mu acaba ?
Switch olarak gk61 den biraz daha kalitesiz switchleri var ama aşırı fark yok yani, tercih edilebilir.![]()
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Gri - Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Gri - Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu nasıldır ?