KapitalistLiberal Baran
80+ Silver
Honda accord
Toyota avensis
Toyota avensis
bu paraya sıfır düzgün araba mı var yazdığım kriterleri okumadın galiba ayriyeten görüşünüzüde hiç doğru bulmuyorum2. el araç tamamen kumar gibi bişey. Artık rislone ve bor katkısı gibi ürünlerle motordaki çatlak bile tıkanıyor ve 15-20 bin km kadar farkedilmiyor . Yani sonrasında yeni motor yapımı 8-10 bin dolar masraf çıkabiliyor. Diğer bakım masraflarınıda eklersen 15 bin dolara kadar yolun var. Motoruda düzgün yapamazlarsa tekrar tekrar masraf edersin . O nedenle sıfır araç bakmanızı öneririm çünkü türkiyede yaşıyoruz japonyada değil. Japınyadaki usta ile türkiyedeki usta arasında fark var, japonyadaki servislerle türkiyedeki servisler arasında da fark var ... Sıfır araç alırsanız en azından 10 yıl boyunca karşınızda muhatabınız olur hukuken
e aldığınız araba masraf çıkartırsa zaten sıfır araba fiyatına gelecek hatta dikiş tutmazsa daha da çok masraf çıkabilecek yani sizin doğru bulmanız önemli değil ben gerçekleri söyledim hayal alemindesinizbu paraya sıfır düzgün araba mı var yazdığım kriterleri okumadın galiba ayriyeten görüşünüzüde hiç doğru bulmuyorum
adam gibi adam lada alıruzun süreli kullanmak için
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğim gibi fransız arabalarına çok sıcak bakmıyorum
Kardeş sen ne anlatıyon az çok arabadan anlıyoruz anlamasan bile eksper var ustalar var bu iş için adam akıllı bir ekspere gitsen der sana atıyorum 20k sonra şu masrafı olur 30k sonra şu masrafı olur diye masrafı olur dikiş tutmaz diye sıfır araba almak saçmalıktan öte bir şey artık ikinci el piyasası bu duruma gelmiş ne aldığını bilemezmişsim sanki 500k km yapmış araba alalım dedike aldığınız araba masraf çıkartırsa zaten sıfır araba fiyatına gelecek hatta dikiş tutmazsa daha da çok masraf çıkabilecek yani sizin doğru bulmanız önemli değil ben gerçekleri söyledim hayal alemindesiniz