Neler Yeni

1m. ücretsiz oyun indirme sorusu zararlı mı?

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Yeşil logolu uygulama ile bazı dünya vatandaşlarının ücretsiz olarak oyun dosyalarını paylaşması vasıtası ile oyun indirmeyi uzun süredir bırakmıştım fakat şu an eski bütçeme sahip deģilim ve bunları indirmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok hikayeli oyun sevdalısı değilim bu yüzden zevk almayacağımı düşündüğüm ama denemek istediģim oyunlara bu şekilde bakmayı düşünüyorum

Korkum bu dosyaları ücretsiz yayınlayan insanların bu dosyalara virüs vb. koyması virüs programım fln var ama koca koca şirketlere bile neler yapanlar bana neler yapar diye düşünüyorum

Son düzenleme:

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Alperen Yılmaz
Yeşil logolu uygulama ile bazı dünya vatandaşlarının ücretsiz olarak oyun dosyalarını paylaşması vasıtası ile oyun indirmeyi uzun süredir bırakmıştım fakat şu an eski bütçeme sahip deģilim ve bunları indirmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok hikayeli oyun sevdalısı değilim bu yüzden zevk almayacağımı düşündüğüm ama denemek istediģim oyunlara bu şekilde bakamayı düşünüyorum

Korkum bu dosyaları ücretsiz yayınlayan insanların bu dosyalara virüs vb. koyması virüs programım fln var ama koca koca şirketlere bile neler yapanlar bana neler yapar diye düşünüyorum
Ben bu zamana kadar indirdim bişey olmadı mesela fitgirl indireceksin diyelim orjinal sitesinden indirmen lazım diğer siteler paylaşırken içine virüsü koyabiliyorlar

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
efe araci
reditte FYHM diye bir sayfa var orda rehberler ve güvenilir siteler yer arıyor yeşil uygulamayı sakın indirmeyin onun yerine qbitzortrent var.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,626
İsim
Emre siyah
virüs hepsinde olabilir de düzgün yerlerden indirince çok nadir.

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu zamana kadar indirdim bişey olmadı mesela fitgirl indireceksin diyelim orjinal sitesinden indirmen lazım diğer siteler paylaşırken içine virüsü koyabiliyorlar
Teşekkürler o sitelere bir bakayım bende zamanında çok indirirdim ama yeni bilgisayar alınca bırakmıştım kaspersky vb. var bakalım ne kadar korursa
Mesaj otomatik birleştirildi:

reditte FYHM diye bir sayfa var orda rehberler ve güvenilir siteler yer arıyor yeşil uygulamayı sakın indirmeyin onun yerine qbitzortrent var.
Teşekkürler yeşil olan dışında başka bilmiyordum bir bakayım

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Alperen Yılmaz
Teşekkürler o sitelere bir bakayım bende zamanında çok indirirdim ama yeni bilgisayar alınca bırakmıştım kaspersky vb. var bakalım ne kadar korursa
Adam fud yaptıysa hangi virüs programı olursa olsun işlemez ama sanmam genelde fud olmuyor

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
efe araci
Adam fud yaptıysa hangi virüs programı olursa olsun işlemez ama sanmam genelde fud olmuyor
**.rin.ru adlı siteden güvenilir bilindik olan zamanla hangilerinin güvenilir olduğunu öğreniyorsun ordan indirdiğin vpn de bile sorun yaşayacağınızı düşünmem :D onun harici fit bayan didi repack ve sitimrep güzel sitelerdir.

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel ve çok fazla indirilen oyunlarda genelde virüs gelmiyor gibi geliyor zaten bana bir keresinde saçma ve az kullanılan bir program indirmiştim bütün sosyal medya hesaplarım gitmisti mesela

**.rin.ru adlı siteden güvenilir bilindik olan zamanla hangilerinin güvenilir olduğunu öğreniyorsun ordan indirdiğin vpn de bile sorun yaşayacağınızı düşünmem :D onun harici fit bayan didi repack ve sitimrep güzel sitelerdir.
Bu değerli bilgileri tarafım ile paylaştığınız için teşekkür ederim hepsini inceleyeceğim

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
efe araci
Güncel ve çok fazla indirilen oyunlarda genelde virüs gelmiyor gibi geliyor zaten bana bir keresinde saçma ve az kullanılan bir program indirmiştim bütün sosyal medya hesaplarım gitmisti mesela

Bu değerli bilgileri tarafım ile paylaştığınız için teşekkür ederim hepsini inceleyeceğim
rica ederim zamanında çulsuz kaldığım dönemlerde 1-2 ayımı harcayıp KORSAN bilirkişisi olmuştum fakat şu an elimden gelikçe kullanmıyorum max test amaçlı kullanıyorum.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Anonim Ankh
Malum sitelerden hesap olarak satın alabilirsin, çok ucuza gelir, işin görülmüş olur, hesap da Steam hesabı falan olacağından orijinal oyunu indirmiş olursun, aklında virüs şüphesi kalmaz.

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Malum sitelerden hesap olarak satın alabilirsin, çok ucuza gelir, işin görülmüş olur, hesap da Steam hesabı falan olacağından orijinal oyunu indirmiş olursun, aklında virüs şüphesi kalmaz.
Teşekkürler bu yöntemi de değerlendirmeye çalışacağım

Top Bottom