Yardım #1MilyonYazilimci Başvuru Sorunu

E devlet sifresini nasil alabilirim yardimci olurmusunuz

Peki her ptt subesinden alabiliyormuyuz benim evimin yakininda ptt subesi var fakat ana sube degil kucuk subelerden ana subeye gitmek mecburi mi

E-devlet ile giriş yapmanız gerekiyor sonra
Kursa tıkladığınızda kursa katıl seçeneği çıkıyor oradan ona bastıktan sonra videolar izlenebilir oluyor.
Not:Bazı kurslar sanırım canlı yayın oluyor.
Emin değilim.
Eğitimlerim bölümünden videoları izleyebilirsin.
Ben 6 tane kursa katıldım.
kurs sonu ne oluyor

Peki her ptt subesinden alabiliyormuyuz benim evimin yakininda ptt subesi var fakat ana sube degil kucuk subelerden ana subeye gitmek mecburi mi
Ben ana şubeden almamıştım. Alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kurs sonu ne oluyor
Bazıların Başarı sertifikası var onları kazanmak için sınav oluyorsun. CV için onlar önemli. Bazıları Katılım sertifikası veriyor. Onlarda lehine etki eder.

Bazıların Başarı sertifikası var onları kazanmak için sınav oluyorsun. CV için onlar önemli. Bazıları Katılım sertifikası veriyor. Onlarda lehine etki eder.
Sagolun tesekkurler cok yardimci oldunuz son birsey daha sormak istiyorum istedigimiz kadar kursa katilabiliyormuyuz

Sagolun tesekkurler cok yardimci oldunuz son birsey daha sormak istiyorum istedigimiz kadar kursa katilabiliyormuyuz
Butun egitimleri almak istiyorsam hani

kurs ne kadar sürüyor

kurs ne kadar sürüyor
Değişiyor. Toplam 46000 dk lık eğitim var.

Butun egitimleri almak istiyorsam hani
Ben şuana kadar 6 kursa katıldım. Herhalde sınır yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,976
Üyeler
186,560
Son üye
Tarık Özerbay
Geri