Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 1MORE OMT AirFree TWS Bluetooth

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Furkan Eren
Benimd
ben bunu aldım bugün geldi ama sol kulaklığı çalışmıyor sağ kulaklık okey ama solu ne yaptıysam çalıştıramadım herhangi bir ışık vs yanmıyor. iade edeceğim mecbur bu sorunu yaşayan oldu mu daha önce?
Benimde bugün geldi bir sorun yaşamadım.

Önerim şu adımları dene
Önce kutuyu şarj et içinde şarj olduğuna emin ol.
Şarj ettikten sonra kutu içinden çıkarmadan kulaklıkları dokunmatik yerinden aynı anda bas ışıklar aynı anda yanıp sönecek 3 defa.

Bunda tepki vermezse önerim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuda bile bir çok kötü yorum varken almak ve iyisine denk gelmek şans işi gibi. bilemedim ben pas geçeceğim
Bende şaşırdım açıkçası ben hiç problem yaşamazken millet baya sorun yaşıyor bir dahaki sefere başka bir kulaklığa şans verecem

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gökhan
Benimd

Önerim şu adımları dene
Şarj ettikten sonra kutu içinden çıkarmadan kulaklıkları dokunmatik yerinden aynı anda bas ışıklar aynı anda yanıp sönecek 3 defa.

Bende şaşırdım açıkçası ben hiç problem yaşamazken millet baya sorun yaşıyor bir dahaki sefere başka bir kulaklığa şans verecem
hocam benim zaten elektronik aletlerle şansım baya kötü aldığım her ürünün faturasını saklarım o yüzden. garanti sürecindeyken 2-3 defa bozulup tamirle dahi düzelmeyen satıcıya zorla thh kararı ile yenisini gönderttiğim bir kaç ürün dahi var. hatta şuanda bir ürün için uğraşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Murat
Benimd

Önerim şu adımları dene

yaklaşık 1 saat kadar şarj ettim ama bir türlü sol kulaklığın ışığı yanmadı sağ yanıyor ama sol yok tepki vermiyor. dokunmatik kısmını da denedim 2sine de basılı tuttum ama sol kulaklıkta yine tepki yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Furkan Eren
hocam benim zaten elektronik aletlerle şansım baya kötü aldığım her ürünün faturasını saklarım o yüzden. garanti sürecindeyken 2-3 defa bozulup tamirle dahi düzelmeyen satıcıya zorla thh kararı ile yenisini gönderttiğim bir kaç ürün dahi var. hatta şuanda bir ürün için uğraşıyorum
Kötü şans

yaklaşık 1 saat kadar şarj ettim ama bir türlü sol kulaklığın ışığı yanmadı sağ yanıyor ama sol yok tepki vermiyor. dokunmatik kısmını da denedim 2sine de basılı tuttum ama sol kulaklıkta yine tepki yok.
Şans hocam ben bu kulaklığı f/p saniyordum ama şans işi imiş onu öğrendim

Top Bottom