Neler Yeni

Yardım 1ms 144/ 165/ 240Hz Monitör

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Özcan
Bütçe
3000
Merhabalar değerli Donanım Arşiv okurları, yardımınıza ve bilgilerini ihtiyacım var, yakın zamanda bir sistem topladım. Şu an eksik olarak donanımlar var ama öncelik tabii ki bir monitör olacaktır.
Önerebileceğiniz F/P bir ürün Pivot olabilir 27" geçmemesi sistemde HDMI'dan ziyade DisplayPort kullanmayı düşünüyorum. Marka olarak herhangi bir problem yok önerileri de sizin kullandığınız deneyimlediğiniz ve ya almayı düşündüğünüz monitör hakkında az çok bilgi sahibi olduğunuzu önermenizi tercih ederim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar

Carl-S

80+ Gold

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
27 inç monitör almamalısın
Sebebini söylermisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attiklarin çok pahalı knka

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
https://pckolik.com/urun/lg-23-8-ip...1920x1080-freesync-vesa-siyah-gaming-monitor/

24 olarak en uygun bu şu an mevcut. 27 olarak https://www.itopya.com/lg-27-27gn65...c-hdr10-hdmi-dp-ips-fhd-gaming-monitor_u19674 kullanıyorum memnunum. İndirim ile 3000 TL ye almıstım. Zamanın var ise bekleyebilirsin veya alabilirsin 24 lük olanı.
Merhabalar değerli Donanım Arşiv okurları, yardımınıza ve bilgilerini ihtiyacım var, yakın zamanda bir sistem topladım. Şu an eksik olarak donanımlar var ama öncelik tabii ki bir monitör olacaktır.
Önerebileceğiniz F/P bir ürün Pivot olabilir 27" geçmemesi sistemde HDMI'dan ziyade DisplayPort kullanmayı düşünüyorum. Marka olarak herhangi bir problem yok önerileri de sizin kullandığınız deneyimlediğiniz ve ya almayı düşündüğünüz monitör hakkında az çok bilgi sahibi olduğunuzu önermenizi tercih ederim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
salim-turgutoğlu

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Top Bottom