Yardım 1ms 144/ 165/ 240Hz Monitör

Reaksiyon skoru
46
Bütçe
3000
Merhabalar değerli Donanım Arşiv okurları, yardımınıza ve bilgilerini ihtiyacım var, yakın zamanda bir sistem topladım. Şu an eksik olarak donanımlar var ama öncelik tabii ki bir monitör olacaktır.
Önerebileceğiniz F/P bir ürün Pivot olabilir 27" geçmemesi sistemde HDMI'dan ziyade DisplayPort kullanmayı düşünüyorum. Marka olarak herhangi bir problem yok önerileri de sizin kullandığınız deneyimlediğiniz ve ya almayı düşündüğünüz monitör hakkında az çok bilgi sahibi olduğunuzu önermenizi tercih ederim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar

27 inç monitör almamalısın
Sebebini söylermisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attiklarin çok pahalı knka

https://pckolik.com/urun/lg-23-8-ip...1920x1080-freesync-vesa-siyah-gaming-monitor/

24 olarak en uygun bu şu an mevcut. 27 olarak https://www.itopya.com/lg-27-27gn65...c-hdr10-hdmi-dp-ips-fhd-gaming-monitor_u19674 kullanıyorum memnunum. İndirim ile 3000 TL ye almıstım. Zamanın var ise bekleyebilirsin veya alabilirsin 24 lük olanı.
Merhabalar değerli Donanım Arşiv okurları, yardımınıza ve bilgilerini ihtiyacım var, yakın zamanda bir sistem topladım. Şu an eksik olarak donanımlar var ama öncelik tabii ki bir monitör olacaktır.
Önerebileceğiniz F/P bir ürün Pivot olabilir 27" geçmemesi sistemde HDMI'dan ziyade DisplayPort kullanmayı düşünüyorum. Marka olarak herhangi bir problem yok önerileri de sizin kullandığınız deneyimlediğiniz ve ya almayı düşündüğünüz monitör hakkında az çok bilgi sahibi olduğunuzu önermenizi tercih ederim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,609
Üyeler
184,952
Son üye
burakk12
Geri