Neler Yeni

Yardım 1ms 144/ 165/ 240Hz Monitör

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
Kanka kim demisse yalan söylemiş sana sebebi bile mantıklı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılmıyorum testlerde dahi böyle bir veri yok bana kanıt gösterir misiniz
Katılmayın o zaman hocam ne diyeyim. Neyi niye kanıtlayayım sadece tavsiye veriyoruz istediğinizi alın bana göre 1080p de 24 inç 27 ye göre daha net geliyor çoğu kişi de öyle diyor ayrıca biraz mantığınızı devreye sokarsanız aynı sayıda pikseli daha büyük ekrana koyunca netlik azalır ppi dediğimiz

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Merhabalar değerli Donanım Arşiv okurları, yardımınıza ve bilgilerini ihtiyacım var, yakın zamanda bir sistem topladım. Şu an eksik olarak donanımlar var ama öncelik tabii ki bir monitör olacaktır.
Önerebileceğiniz F/P bir ürün Pivot olabilir 27" geçmemesi sistemde HDMI'dan ziyade DisplayPort kullanmayı düşünüyorum. Marka olarak herhangi bir problem yok önerileri de sizin kullandığınız deneyimlediğiniz ve ya almayı düşündüğünüz monitör hakkında az çok bilgi sahibi olduğunuzu önermenizi tercih ederim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar
1. burda 2k 165 hz bir monitör var fiyatı güzel https://www.trendyol.com/viewsonic/...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.69.5
2.burda 1080p 165 hz fiyatı çok güzel monitör var. https://www.itopya.com/gigabyte-238...ps-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u13521

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Baran

kanka öyle şeyler yok bide yok 27inçte map için üste bakarsın falan onlar yalan bence 1080p de pikselleride saymassın bence
sen yinede bi araştır 27inç 1080p pikseli

Sylamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Türk

Kanıt olarak kendi gözümü sunmak isterdim ama maalesef yapamam, yapmanız gereken tek şey internet kafede 27 inç monitörlü masa ayarlayıp rdr2 açmak ve kare saymak

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş

Piksel yoğunluğu azalıyor bu yüzden pikseller arasındaki boşluk açılıyor ve görüntü kalitesi düşüyor bundan dolayı.

Nikmikyok

80+

https://www.trendyol.com/lg/24gn650...sync-ips-hdr10-pivot-gaming-monior-p-72661259

2 Hafta önce aradık taradık Lg UltraGear Serisi bu monitörü aldık. Hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar için. IPS paneli var Pivot özelliği mevcut HDR10 destekli hoş monitör aldığımız arkadaş baya beğendi. Yaklaşık olarak 2.700 TL ye geldi ama şuan artmış fiyatlar. Gene de değerlendirilebilir.

Bende Benq Zowie 2411k 144hz var FPS oyunlar için muazzam 0 ghosting ölü pikselsiz bir monitör, 2. olarak 27" Gamepower intense X40 240hz var o da film izlemek ve hikayeli oyunlar için göze daha hoş görünüyor VA panel olmasından dolayı. 1ms MPRT. MPRT özelliği açınca 1ms oluyor bu monitör o zaman da renkler bir tık soluk ve koyu oluyor. O özellik kapalıyken 4ms oluyor bir tık ghosting olabiliyor onu da farketmek çok mümkün değil en azından benim için.

Burada tercih kullanıma göre değerlendirilmeli diye düşünüyorum, Ben Benq monitörde fiyata düştüm ama çok memnunum 1500 TL ye gelmişti yaklaşık 6 ay evvel.

Top Bottom