Neler Yeni

Yardım 1ms 144Hz Sorunsuz Monitör önerisi

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Hayır pek sorunsuz bişey yok cs için alacağımdan performansından sorun çıkarmayacağından emin olmalıyım öyle bir durum da şuan pek gözükmüyor
Dostum sana söylediğim iki monitör gayet iyi. Özellikle LG olan gtg 1ms tepkime süresine sahip ve TN panel olduğu için ayrı bir hızlı.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
Güncelleme; " Dell S2422HG " Fiyatı bi tık yüksek olsa da(1598tl) bunu almaya karar verdim şöyle bir detay farkettim benim gözler çok iyi görmüyor ekrana yakın olmam lazım çogu monitör ayaklarında kenarlara uzanan çitalara sahip, klavyeye ve mouse u kullanıma engel olacagı için yaklaştırma payı fazla yok ama bunun ayağı oval oldugu için üzerine klavye koyulabiliyor mouse u da kenarlardan darlamıyor ve curvidlerde de böyle oval ayaklı pek yok onun haricinde monitör va panel tn den daha fazla renkleri güzel ips kadar mrpt değeri düşük değil tam ortası ayrıca 165 hz bunu 200 hz e overlock yapılsa 240hz e gerek kalmadan tam bir e spotcu monitörü olacak :D ve ayrıca bu model 2021 de çıkmış viewsonicde baktığım modeller 2018 2019 du bu açıdan da yeni nesil olması biraz rahatlattı bi detay daha vereyim diğer monitörlere göre en az şikayeti bunda fark ettim

Flamesa

80+ Silver
Güncelleme; " Dell S2422HG " Fiyatı bi tık yüksek olsa da(1598tl) bunu almaya karar verdim şöyle bir detay farkettim benim gözler çok iyi görmüyor ekrana yakın olmam lazım çogu monitör ayaklarında kenarlara uzanan çitalara sahip, klavyeye ve mouse u kullanıma engel olacagı için yaklaştırma payı fazla yok ama bunun ayağı oval oldugu için üzerine klavye koyulabiliyor mouse u da kenarlardan darlamıyor ve curvidlerde de böyle oval ayaklı pek yok onun haricinde monitör va panel tn den daha fazla renkleri güzel ips kadar mrpt değeri düşük değil tam ortası ayrıca 165 hz bunu 200 hz e overlock yapılsa 240hz e gerek kalmadan tam bir e spotcu monitörü olacak :D ve ayrıca bu model 2021 de çıkmış viewsonicde baktığım modeller 2018 2019 du bu açıdan da yeni nesil olması biraz rahatlattı bi detay daha vereyim diğer monitörlere göre en az şikayeti bunda fark ettim
Attığım XG2405-2 modelinin ayağıda söylediğin modelle benzer, Renk olarak XG2405-2 modelinden (siyah tonları dışında) daha iyi sonuç alırsın. Tepki süresi olarakta attığım model daha iyi, bu yüzden oyunlarda daha iyi sonuç alırsın. Monitör hz değeri ram mhz değeri gibi kolayca oc olan bir şey değil, 5hz arttırdı diye monitörü bozulan vardı forumda. Ayrıca attığın modelde minumum düzeydede olsa ghosting olacak. Attığım model 2021 yenilenmiş model, XG2405 ile karıştırmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
Attığım XG2405-2 modelinin ayağıda söylediğin modelle benzer, Renk olarak XG2405-2 modelinden (siyah tonları dışında) daha iyi sonuç alırsın. Tepki süresi olarakta attığım model daha iyi, bu yüzden oyunlarda daha iyi sonuç alırsın. Monitör hz değeri ram mhz değeri gibi kolayca oc olan bir şey değil, 5hz arttırdı diye monitörü bozulan vardı forumda. Ayrıca attığın modelde minumum düzeydede olsa ghosting olacak. Attığım model 2021 yenilenmiş model, XG2405 ile karıştırmayın.
valla tekrar baktım iyi bir seçenek gibi görünüyor ama ips paneller cs gibi oyunlar için pek tercih edilmiyor bide bütçeyi aşmışken curved olsun istedim bide şu 200hz olayı biraz heyecanlandırdı ama acele etmeyecem yine de teşekkürler bide bişey daha okudum xg2405-2 modelde 1ms moduna alınca parlaklık düşüyormuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdüssamet Karataş
peki sizce XG2405-2 mi yoksa 24GN650-B mi alınmalı?

Flamesa

80+ Silver

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,276
İsim
Oğuz Oğuz
:D aga biz sıfırlardan kaçıyoruz sen 2. el al diyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

cs go valo rekabetçi oyunlar için
2. Ellerin neyi var anlamadım. Monitör sabit duran bir alet. Kendim de sattım ayrı yeten aldım da ne çizik ne ölü piksel vardı. Eğer aramayı biliyorsunuz çok rahat buluyorsunuz. Çoğu şeyi ikinci el alırım aldığım ürünler sanki hep sıfırmış gibi gelir. Araştırma önemli. Bütün ikinci ellerin hepsi çok kötü gibi düşünüyorsunuz ve genelleme yapıyorsunuz. Bence ön yargılarınızı kırmalısınız. İlla dolandırmaya çalışan olacaktır ama temiz kalpli ve dürüst çok satıcı var.
Sıfır açılmamış konsol aldım 400km ötemdeki ilden. Arkadaşın hesabına 3500₺ havale ettim ve aynı gün kargoladı . Ne ürün jelatinleri açılmıştı ne de ürün de sorun vardı.
2500₺ lik monitörü 1700₺’ye almak varken 1700₺‘lik alıyorsunuz. Tabi ki de bu sizin tercihiniz iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,038
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom