DM'den yürüdüm hocam bakabilirsin.Arkadaşlar merhaba 1tb m2 ssd arıyorum dramlı listesi falan var mı bulamadım sizin önerileriniz nedir.
Performans ve ömür artışı sağlıyor kankaDramlı ne oluyor ?
Bu ssd den başı yanan çok varÇok araştırdım ben de. İş için kullanmayacaksan Gen3 yeterli. En uygun fiyatlı arıyorsan bu en iyisi.
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.445,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İş için kullanacaksan arkadaşların önerdikleri Gen4 olur.
Bu ssd den başı yanan çok var
Anladım ben ikisi içinde kronik sorunlu diye biliyorum bunun yerine daha kaliteli markalar seçilmeliAraştırdım. Bu değil. SATA olan sıkıntılıymış.
Ustam sen gold sertifikasını çöpe at ya sata modelle karıştırmak neAnladım ben ikisi içinde kronik sorunlu diye biliyorum bunun yerine daha kaliteli markalar seçilmeli
Bunu al![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
@MuratTheFounderOfGariban
Kim mesela? Ben de 2 tane var alan kişiler vs de tanıyorum her hangi bir sorun yok.Bu ssd den başı yanan çok var
forum.donanimarsivi.com