- Bütçe
- 3500
1tb gen4 ssd arıyorum, normalde kioxia exceria pro'ya karar vermiştim fakat çok fazla ısınma sorunundan bahseden olunca kararsız kaldım. Anakart B650M project zero, soğutma bloğu var. Ssd'yi hem depolama hem windows için kullanacağım.
Aşırı ısınıyor diyorlar alınır mı yine de![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ısınma konusunda pek bilgim yokAşırı ısınıyor diyorlar alınır mı yine de
Hayır ısınmıyor.Aşırı ısınıyor diyorlar alınır mı yine de
Fiyatı arttı yine de tercih edilir mi?Hayır ısınmıyor.
Rakipleri KC3000 ve Renegade modelleri. Hala tercih edilebilir fakat, indirim yakalarsan daha iyi olur.Fiyatı arttı yine de tercih edilir mi?
KC3000 veya Renegade'e aradaki farkı vermeye değiyor mu? Onları da alabilme ihtimalim var ama bilemedim. Tekrar aynı fiyata bulabilirsem Kioxiayı da tercih etmek 1. gibi şu anlık.Rakipleri KC3000 ve Renegade modelleri. Hala tercih edilebilir fakat, indirim yakalarsan daha iyi olur.
Değiyor.KC3000 veya Renegade'e aradaki farkı vermeye değiyor mu? Onları da alabilme ihtimalim var ama bilemedim. Tekrar aynı fiyata bulabilirsem Kioxiayı da tercih etmek 1. gibi şu anlık.
Söz konusu SSDlere 4200 veya 4500 gibi fiyatlar verilebilir fiyatlar mı peki? Piyasasını, yakın zamandaki fiyatları gerçekten hiç bilmiyorum o yüzdenDeğiyor.
Akakçeden hesap aç takibe al 3970e düştü yani 4k bandına iniyor her türlü 500 fazla verirsin işini her türlü görürsün 4.5a kadar çıkmaya gerek yok zaman zaman düşüyor.Söz konusu SSDlere 4200 veya 4500 gibi fiyatlar verilebilir fiyatlar mı peki? Piyasasını, yakın zamandaki fiyatları gerçekten hiç bilmiyorum o yüzden
Değmez sadece yazma ömrü biraz fazla. Bende renegade de var exceria pro da arada hiçbir fark yok.KC3000 veya Renegade'e aradaki farkı vermeye değiyor mu? Onları da alabilme ihtimalim var ama bilemedim. Tekrar aynı fiyata bulabilirsem Kioxiayı da tercih etmek 1. gibi şu anlık.