1TB Gen4 M2 Ssd Önerisi

dralyn

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
3500
1tb gen4 ssd arıyorum, normalde kioxia exceria pro'ya karar vermiştim fakat çok fazla ısınma sorunundan bahseden olunca kararsız kaldım. Anakart B650M project zero, soğutma bloğu var. Ssd'yi hem depolama hem windows için kullanacağım.

Rakipleri KC3000 ve Renegade modelleri. Hala tercih edilebilir fakat, indirim yakalarsan daha iyi olur.
KC3000 veya Renegade'e aradaki farkı vermeye değiyor mu? Onları da alabilme ihtimalim var ama bilemedim. Tekrar aynı fiyata bulabilirsem Kioxiayı da tercih etmek 1. gibi şu anlık.

KC3000 veya Renegade'e aradaki farkı vermeye değiyor mu? Onları da alabilme ihtimalim var ama bilemedim. Tekrar aynı fiyata bulabilirsem Kioxiayı da tercih etmek 1. gibi şu anlık.
Değiyor.

Söz konusu SSDlere 4200 veya 4500 gibi fiyatlar verilebilir fiyatlar mı peki? Piyasasını, yakın zamandaki fiyatları gerçekten hiç bilmiyorum o yüzden
Akakçeden hesap aç takibe al 3970e düştü yani 4k bandına iniyor her türlü 500 fazla verirsin işini her türlü görürsün 4.5a kadar çıkmaya gerek yok zaman zaman düşüyor.

Değmez sadece yazma ömrü biraz fazla. Bende renegade de var exceria pro da arada hiçbir fark yok.

Geri