hocam aslında fury renegade ile aralarında çok fark yok ama ben biraz takıntılıyım ince detaylara, fury renegade yazma ömrü ve okuma hızı olarak bi tık daha üstün. bide samsung'un yazılımı çok sorunlu diyen arkadaşlar vardı forumda. ömrünü vb. kısaltıyormuş o tarz şeyler duydum normalde bende hiç araştırmadan 980 pro alacaktım en iyisi o diye biliyordum bu fiyat bandında ama meğersem değilmiş.980pro 1tb kullanıyorum gayet memnunum 7k yazma okuma
Fury Renegade'yi KC3000 V2 olarak düşünebilirsiniz hocam. Birebir aynı ufak farklılıklar var yazma ömrü daha fazla furynin ve okuma hızı daha fazla biraz.Kc3000 çok üst düzey bir ssd daha sorun yaşıyanı görmedim. Fury renagede dram olup olmadığını göremedim.
hocam mld rezalet bi marka gerçekten 500 gb lik modeli var bende daha vaad ettiği 3k hızı çıkartamıyor. adı sanı belli olmayan bi marka.MLD 1TB M500 NVMe Gen4 Okuma 7000MB-Yazma 4700MB M.2 SSD (MLD22M500P21-1000)
MLD 1TB M500 NVMe Gen4 Okuma 7000MB-Yazma 4700MB M.2 SSD (MLD22M500P21-1000) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Dram var mı bilmiyorum hızı güzel fiyatı fena değil
Haklısın hocamhocam aslında fury renegade ile aralarında çok fark yok ama ben biraz takıntılıyım ince detaylara, fury renegade yazma ömrü ve okuma hızı olarak bi tık daha üstün. bide samsung'un yazılımı çok sorunlu diyen arkadaşlar vardı forumda. ömrünü vb. kısaltıyormuş o tarz şeyler duydum normalde bende hiç araştırmadan 980 pro alacaktım en iyisi o diye biliyordum bu fiyat bandında ama meğersem değilmiş.
Alıntıyı görüntüle
Gönlümden fury renegade geçiyor ama arada da 400 TL fark var. değer mi bilmiyorum. İndirime girer mi acaba ikisinden birisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fury Renegade'yi KC3000 V2 olarak düşünebilirsiniz hocam. Birebir aynı ufak farklılıklar var yazma ömrü daha fazla furynin ve okuma hızı daha fazla biraz.
hocam mld rezalet bi marka gerçekten 500 gb lik modeli var bende daha vaad ettiği 3k hızı çıkartamıyor. adı sanı belli olmayan bi marka.
almışken top seviye bi m2 almak istiyorum çünki alabileceğim en üst seviye ve en ucuz parçalardan birisi m2. bugün aldığımız şey yarın 2 katı oluyor fiyatı.
hocam anakartın kendisinde m2 soğutması var. o yüzden soğutuculu bir m2 takamıyorum o slota.ps5 uyumluluğundan dolayı soğutuculu 980 pro aldım ama daha açmadım kutusunu. uzun ömürlü olsun dersen bence soğutuculu bir model al yada harici soğutucu al.
Hocam mld SSD almayın çok rezil bir firma. Valla kc3000 kullananlar yılda ömrü yüzde 1 falan düştüğünü söylüyorlar daha ne kadar uzun ömürlü olabilirhocam aslında fury renegade ile aralarında çok fark yok ama ben biraz takıntılıyım ince detaylara, fury renegade yazma ömrü ve okuma hızı olarak bi tık daha üstün. bide samsung'un yazılımı çok sorunlu diyen arkadaşlar vardı forumda. ömrünü vb. kısaltıyormuş o tarz şeyler duydum normalde bende hiç araştırmadan 980 pro alacaktım en iyisi o diye biliyordum bu fiyat bandında ama meğersem değilmiş.
Alıntıyı görüntüle
Gönlümden fury renegade geçiyor ama arada da 400 TL fark var. değer mi bilmiyorum. İndirime girer mi acaba ikisinden birisi.
Fury Renegade'yi KC3000 V2 olarak düşünebilirsiniz hocam. Birebir aynı ufak farklılıklar var yazma ömrü daha fazla furynin ve okuma hızı daha fazla biraz.
hocam mld rezalet bi marka gerçekten 500 gb lik modeli var bende daha vaad ettiği 3k hızı çıkartamıyor. adı sanı belli olmayan bi marka.
almışken top seviye bi m2 almak istiyorum çünki alabileceğim en üst seviye ve en ucuz parçalardan birisi m2. bugün aldığımız şeyin fiyatı yarın 2x oluyor.
zaten hocam şuan 500 gb mld var itopya hazır sistemle geldi, rezalet bi m2 gerçekten. onu 2. slota atacağım bu yeni alacağımı da 1. slota atacağım.Hocam mld SSD almayın çok rezil bir firma. Valla kc3000 kullananlar yılda ömrü yüzde 1 falan düştüğünü söylüyorlar daha ne kadar uzun ömürlü olabilir
Hocam çok amaçlı alacağım. Bu kadar yüksek alma isteme sebebim kasamdaki hiçbir parçayı bu kadar üst seviyede alıp bu kadar az para veremem. Yani çok üst seviye bir m2 ve piyasasının çok yükseleceğini düşünüyorum. Biraz da kafayı taktım açıkcası m2 konusuna. Almışken en babasını almak istiyorum. b550 anakart alma sebeplerimden birisi.Oyun için alacaksan hiç bu ssdlere para bayılma git Kioxia Exceria G2 al.
Anladım. Benim tavsiyem, 1K ssd ye gömmek yerine başka bir parçaya aktarabilirsin ya da ailene hediye alabilirsin. Dersen ki ben hep gönüllerini hoş tutuyorum bu seferde kendime kıyak geçeyim, yapabilirsin Bu arada Kc3000 aktif kullanımda ısınıyor almışken bi tane de fan al üstüne üflesin.Hocam çok amaçlı alacağım. Bu kadar yüksek alma isteme sebebim kasamdaki hiçbir parçayı bu kadar üst seviyede alıp bu kadar az para veremem. Yani çok üst seviye bir m2 ve piyasasının çok yükseleceğini düşünüyorum. Biraz da kafayı taktım açıkcası m2 konusuna. Almışken en babasını almak istiyorum. b550 anakart alma sebeplerimden birisi.
Alınır mı acaba biraz mantikli geldi 2 tb 2000 bin tl ye geliorhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BTDRJZBX/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 şunu al geç ya napcan gen4 ü falan 4 sene kullan at
Valla daha geçen ay airfryer aldım hocamAnladım. Benim tavsiyem, 1K ssd ye gömmek yerine başka bir parçaya aktarabilirsin ya da ailene hediye alabilirsin. Dersen ki ben hep gönüllerini hoş tutuyorum bu seferde kendime kıyak geçeyim, yapabilirsin Bu arada Kc3000 aktif kullanımda ısınıyor almışken bi tane de fan al üstüne üflesin.
Üst seviye Gen4`lerin hepsi aynı ısınıyor. 3`ü içinden KC3000`i seç ben kullanırken 44 dereceleri görüyordu Arctic`in bi fanı var mini vantilatör gibi onu koydum yükte maks 38-39`a çıkıyordu. Tabi sen benim gibi aktif yüke sokmayacağın için sorun olmaz da yine de ucuz bi fan alıp üstüne üfletebilirsin.Valla daha geçen ay airfryer aldım hocam
şu anda 2x8 ram ve kasa&psu dışında kasamda bişey kalmadı. M2 araştırmaya başladığımdan beri hep bu modeller üzerinde durdum biraz da taktım kafayı gereksiz bi şekilde
kc3000 almayı düşünmüyorum hocam, ya 980 pro ya da fury renegade. Fury Renegade'de durum aynı mı?
Bir de üstüne fan al derken neyden bahsediyorsunuz hocam?
Se-224-xts var kasada ama iş yapar mı?