1tb m2 ssd önerisi 2500TL

tbw diye bi değer var bunu doldurduktan sonra performansı genelde duşüş yaşanır senınxpg mesela 600tbmw ama msı 1600 bahsettıklerı dıger markalar kıngston 320 kıoxıa ıse 600
1756850908305.webp

sanırım ömrünü doldurmuş benimki.

Alıntıyı görüntüle
sanırım ömrünü doldurmuş benimki.
Ömrünü doldurmamış, %50 de, TBW sinin %50 sini doldurmuşsun yani, 65 TB yazılım yapmışsın, bi 65 TB daha gideri var, ama tabi yıllar geçtikçe nalları dikme ihtimali artar. 50 sağlık dünyanın sonu değil ama alabilirsin bir SSD daha kafan rahat eder bunu da depolama amaçlı kullanırsın.

Senin kullandığın eski bir model ve bu modelin TBW si çok düşük diye sağlığı bu kadar azalmış, ama 50% yarısı demek öyle düşün. Insanın ortalama yaşı 80 diyelim, bir adam 40 yaşına geldi diye hemen ölecek diye bişey yok di mi :)

Ömrünü doldurmamış, %50 de, TBW sinin %50 sini doldurmuşsun yani, 65 TB yazılım yapmışsın, bi 65 TB daha gideri var, ama tabi yıllar geçtikçe nalları dikme ihtimali artar. 50 sağlık dünyanın sonu değil ama alabilirsin bir SSD daha kafan rahat eder bunu da depolama amaçlı kullanırsın.

Senin kullandığın eski bir model ve bu modelin TBW si çok düşük diye sağlığı bu kadar azalmış, ama 50% yarısı demek öyle düşün. Insanın ortalama yaşı 80 diyelim, bir adam 40 yaşına geldi diye hemen ölecek diye bişey yok di mi :)
Alma nedenim mavi ekran ve çökme sorunları.

Alma nedenim mavi ekran ve çökme sorunları.
Daha yüksek TBW li bir SSD tercih etmen iyi olur ilerisi için, ben mesela uzun sure Sandisk kullanmıştım, düşük TBW olduğu için çok hızlı düştü sağlığı zaten işletim sistemi kurduğun SSD ömrü hızlı azalır.

SSD kaynaklı olabilir evet, değilse bile daha güncel +1tb iş görür, bunu da dediğim gibi depolama/yedekleme olarak kullanırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,943
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri