Hocam konuyla alakasız ama b450ms2h nasılAnakartınızda pcı-e gen4 m.2 slotu var mı ? Sisteminizi yazın. Eğer desteklemiyorsa vaad edilen hızları alamazsınız.
Başka konu açın hocam. Fiyatı uygun giriş seviyesi bir anakart. Beklentinize göre değişir nasıl sorusunun cevabı.Hocam konuyla alakasız ama b450ms2h nasıl
Anakartım z590 gaming plusAnakartınızda pcı-e gen4 m.2 slotu var mı ? Sisteminizi yazın. Eğer desteklemiyorsa vaad edilen hızları alamazsınız.
Güzel bir SSD fiyatı arttı tabi, kronik bir sorunu yok bildiğim kadarıyla. Alınabilir.Anakartım z590 gaming plus
Yani anakartım destekliyor olması lazım daah iyisi bulurmuyum ssd yoksa bu fiyata en iyisi bu mudur sizceAnakartınızda pcı-e gen4 m.2 slotu var mı ? Sisteminizi yazın. Eğer desteklemiyorsa vaad edilen hızları alamazsınız.
TeşekkürlerGüzel bir SSD fiyatı arttı tabi, kronik bir sorunu yok bildiğim kadarıyla. Alınabilir.
Benim 2. el konularımda Corsair force mp600 1 TB satıyorum sotuğutuculu model ona da bakmanızı tavsiye ederim. Piyasa değeri 3300'lerde şu anda.
Bu fiyata cs3040 /gigabyte aorus soğutucuz ve benim paylaştığım bir birinin muadili. Hangi markaya daha çok güveniyorsanız ve en ucuzu hangisiyse onu tercih edebilirsiniz.Yani anakartım destekliyor olması lazım daah iyisi bulurmuyum ssd yoksa bu fiyata en iyisi bu mudur sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
Yok yani m2 ssd ileBaşka konu açın hocam. Fiyatı uygun giriş seviyesi bir anakart. Beklentinize göre değişir nasıl sorusunun cevabı.
Gen 3 bir M.2 SSD ile sorunsuz kullanılır ama arkadaşın istediği gibi Gen4 bir M.2 ssd takmak isterseniz vaad edilen hızı alamazsınız 3500 MB/sn civarında olur maximum.Yok yani m2 ssd ile
Hocam yeni konular açın arkadaşın konusunu dağıtıyoruz şu anda.Asus Prime B560M-A 5000Mhz anakartım var m2.1 gibi soğutuculu girişlerim var. Bana F/P SSD önerebilir misiniz ? Bütçem 750TL
Pardon, ekstra konu açmak istemedim sadeceHocam yeni konular açın arkadaşın konusunu dağıtıyoruz şu anda.