1tb m2 ssd önerisi

Ahmet1209

80+
Reaksiyon skoru
4
Pny Cs3040 modeline baktım 2k tl ye kadar bütçe var 1tb başka önerebileceğiniz ssd varmı yoksa en iyisi bu mudur bu fiyata.

Anakartınızda pcı-e gen4 m.2 slotu var mı ? Sisteminizi yazın. Eğer desteklemiyorsa vaad edilen hızları alamazsınız.

Anakartım z590 gaming plus
Güzel bir SSD fiyatı arttı tabi, kronik bir sorunu yok bildiğim kadarıyla. Alınabilir.
Benim 2. el konularımda Corsair force mp600 1 TB satıyorum sotuğutuculu model ona da bakmanızı tavsiye ederim. Piyasa değeri 3300'lerde şu anda.

Anakartınızda pcı-e gen4 m.2 slotu var mı ? Sisteminizi yazın. Eğer desteklemiyorsa vaad edilen hızları alamazsınız.
Yani anakartım destekliyor olması lazım daah iyisi bulurmuyum ssd yoksa bu fiyata en iyisi bu mudur sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel bir SSD fiyatı arttı tabi, kronik bir sorunu yok bildiğim kadarıyla. Alınabilir.
Benim 2. el konularımda Corsair force mp600 1 TB satıyorum sotuğutuculu model ona da bakmanızı tavsiye ederim. Piyasa değeri 3300'lerde şu anda.
Teşekkürler

Yani anakartım destekliyor olması lazım daah iyisi bulurmuyum ssd yoksa bu fiyata en iyisi bu mudur sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler
Bu fiyata cs3040 /gigabyte aorus soğutucuz ve benim paylaştığım bir birinin muadili. Hangi markaya daha çok güveniyorsanız ve en ucuzu hangisiyse onu tercih edebilirsiniz.

Asus Prime B560M-A 5000Mhz anakartım var m2.1 gibi soğutuculu girişlerim var. Bana F/P SSD önerebilir misiniz ? Bütçem 750TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,610
Üyeler
190,772
Son üye
mtahasari
Geri